Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 2. april 2003 #1 Del Skrevet 2. april 2003 400 gr. kjøtt- eller karbonadedeig 2 store løk 2 små eller en stor gulrot 8 skiver tykt bacon (jegerbacon eller pancetta) 1 boks hakkede tomater 1 lite glass tomatpure 1 stilk selleri (kan sløyfes) 3 dl vann salt & pepper 1 ss hvetemel oregano, basilikum og merian 1 ts. sukker Kutt gulrøttene i tynne biter og fres de lett i pannen med litt olje, ha i en kjele og gjør det samme med løken, viktig at løken ikke tar farge, den skal kun falle sammen og bli blank. Stek kjøttet på vanlig måte og ha i kjelen. Klipp baconet i små biter og fres lett, det skal ikke sprøstekes og ha i sammen med kjøtt og grønnsaker. Visp sammen tomater, tomatpure, vann, mel og krydder samt sukkeret, hell dette over i kjelen og vend forsiktig inn. La sausen småkoke i ca 20 min. Server med pasta- jeg anbefaler pasta av merket Barilla (kommer i blå esker). Dette er en klassisk saus som man ikke går lei av. Kombinasjonen av gulrøtter, løk og bacon er serdeles smakfull og mettende. De som vil kan også tilsette selleri. Server rødvin og brød med smør til og du er garantert suksess. Viktig: Ikke la sausen koke lengre enn 20 min, da koker du ihjel grønnsakene og sausen blir dvask. Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nivvy Skrevet 2. april 2003 #2 Del Skrevet 2. april 2003 Hmm, høres deilig ut. Skulle gjerne spist pastaretter oftere, om bare min kjære hadde likt pasta *er pastaelsker* Får ringe og invitere til jentekveld! DA blir det pasta! :D Takk for oppskriften, Minnie *lagre oppskriften i egen "oppskriftsmappe" på pc'n* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snehvit Skrevet 2. april 2003 #3 Del Skrevet 2. april 2003 Godt å høre at ikke alle skyr pasta i disse Fedon-tider! Mmmm... elsker italiensk mat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nivvy Skrevet 2. april 2003 #4 Del Skrevet 2. april 2003 Minnie: Fint du advarer mot istykkerkoking av grønnsaker...er ikke alle som er kalr over det...har opplevd å få servert istykkerkokte grønnsaker en del ganger...usj!! Liker dem heller litt harde, enn bløte som mos! Snehvit Klart, noen må jo holde på tradisjonene :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 2. april 2003 #5 Del Skrevet 2. april 2003 Godt å høre at ikke alle skyr pasta i disse Fedon-tider! Mmmm... elsker italiensk mat! Med mine 1.78 cm og 59 kg. har jeg ikke behov for noen Fedon-diett jeg elsker mat og elsker å lage det, jeg koser meg på kjøkkenet. Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå