Gå til innhold

Thailand


Gjest Gjest_milla_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_milla_*

Holder fortsatt på å planlegge reise til vinteren. Vi er en familie med 7 store barn. Tips til hvor vi skal dra mottas med takk. Vi har biletter til Bangkok og skal være borte i 3 uker i mars. Lurer også på om det er greit å skaffe rimelig overnatting når vi kommer ned, eller om vi må bestille på forhånd siden vi er såpass mange ? Vi trenger ikke luksus, men setter pris på aircondition og kanskje basseng noen netter. Tenkte å være 3 forskjellige plasser med ca 1 uke på hver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Jeg er tilhenger av å bestille hotell på forhånd og det er masse å velge mellom dersom du sjekker på asiatravel.com, planetholiday.com, hotels.com etc.

Er dere¨på jakt etter strender? De mest klassiske plassene er Phuket, Samui, Krabi, Pattaya, Hun Hin etc. Jeg var på tur til Thailand i 2002 og da var vi i Bangkok, Krabi og Hua Hin. Her er reisebrevet fra den turen: http://gardkarlsen.com/thailand2002.htm

I mai iår var jeg i Bangkok og på Samui men reisebrevet fra den turen er ikke klart enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også i utgangspunktet tilhenger av å bestille på forhånd, men det er overhodet ikke nødvendig i Thailand i mars, selv om dere er mange. Jeg backpacket der i april og mai og vi bestilte ikke på forhånd - det var masse ledige rom mange steder, og vi bodde ikke på de mest backpackeraktige stedene. Vi valgte som regel hotell siden det var så billig.

I Bangkok anbefaler jeg Wendy's Guesthouse på det varmeste. Det ligger 2 min fra shoppingmekkaet MBK :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_milla_*

Tusen takk for svar. ja, vi er interessert i strender, og aller helst små plasser hvor det er rolig.

Har hørt at det er forskjell på klimaet i Thailand. Noen plasser er best om sommeren og noen om vinteren. Derfor lurer jeg på hvor det er best klima i mars ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ko Lanta er en kjempefin øy med masse bungalower og rimelige hoteller .Rolig og avslappa sted med flotte strender og nyyyydelig mat=) Enda roligere er Ko Ngai, ingen veier , landsbyer og butikker...kun stranden og noen få hotellresort og bungalower For litt mer action og liv er noen dager i Ao Nang eller nærheten ok, masse butikker hvis dere har behov for litt shopping. Sawadee.com er grei side for å kikke på hoteller..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.asiarooms.com/

Her kan du til og med se hva andre gjester har skrevet om hvert enkelt hotell, usensurert! Jeg har selv skrevet flere ganger her!

Vi har vært i Asia tilsammen 6 ganger, å denne siden er den ultimate.

http://images.google.no/imgres?imgurl=http...l%3Dno%26sa%3DN Her kan du se helt til venstre så står det BEACH, strendene i Hua Hin, vært der selv 2 ganger, nå senest i mai. Himmelsk.

Endret av M.P
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...