Frk Doodad Skrevet 2. april 2003 #1 Del Skrevet 2. april 2003 Skal lage lammelår til helga. Gleder meg!! Steikinga skal gå greit, men er ute etter tips til tilbehør?? Grønnsaker, saus....?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 2. april 2003 #2 Del Skrevet 2. april 2003 Vi har som regel fløtegratinerte poteter (hjemmelagde) og ratatouille (fransk grønnsakblanding) som tilbehør + en litt kraftig saus. Du får gjerne oppskrift hvis du vil.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk Doodad Skrevet 2. april 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 2. april 2003 Hei Chimp Lager du sausen fra bunnen? Eller jukser du litt med posesaus? (Pleier ofte starte med en poseaus og 'sprite' den opp litt med kraft + fløte) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 2. april 2003 #4 Del Skrevet 2. april 2003 Jeg gjør begge deler, alt ettersom hva jeg føler for.....Når jeg lager den fra bunnen av gjør jeg d på trad måte m å brune smør og mel og tilsette buljong (gidder aldri koke kraft) og rødvin og gjerne litt soyasaus hvis du har og la den koke m et laurbærblad i. Tilsetter gjerne litt fløte på slutten, men d passer ikke at sausen blir for lys til denne varianten m fløtegratinerte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 3. april 2003 #5 Del Skrevet 3. april 2003 Synes stekt sopp og smørdampet brokkoli er godt til lam. Bakte poteter med urtesmør er også deilig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. april 2003 #6 Del Skrevet 3. april 2003 Lam er deilig! Min venninne serverer ofte lam med følgende tilbehør: Gode klase eller plommetomater skåret i skiver bredt utover et fat. Strø tynne ringer av rødløk over og oliven for de som liker det. Ha over rause skiver med fetaost og topp med GOD extra virgin olivenolje og frisk basilikum. Nam! I tillegg serverer hun hjemmelaget tzatsiki, råstekte poteter med urter og evt. en god saus. Med rødvin til er dette nydelig mat der mye kan forberedes på forhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 3. april 2003 #7 Del Skrevet 3. april 2003 Ååååååååhhhhh!!! Du Gjest m d siste innlegget! D der hørtes knallgodt ut; tror jammen jeg skal prøe meg på den varianten i påsken ja.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå