Gå til innhold

Fjellørret


-frøya-

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest vimselot

Fjellørret? Er de små så sprøstek de.

Skrap av skinnet og spis alt.

Tilbehør: nypoteter, gjerne mandelpoteter, agurksalat og rømme, og gulrøtter gjerne.

Er det ørret som veier mer enn 3-400 gram, ville jeg tatt vekk både skinn og ben og delt de i tærninger og krydret godt med pepper, litt salt, men servert det med samme tilbehør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjellørret? Er de små så sprøstek de.

Skrap av skinnet og spis alt.

Tilbehør: nypoteter, gjerne mandelpoteter, agurksalat og rømme, og gulrøtter gjerne.

Er det ørret som veier mer enn 3-400 gram, ville jeg tatt vekk både skinn og ben og delt de i tærninger og krydret godt med pepper, litt salt, men servert det med samme tilbehør.

De er ganske små....så da blir det alternativ 1...hørtes veldig godt ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt sent å svare?

Fjellørret er aller best hvis du sprøsteker dem i godt med smør og så koker pannen ut med rømme (eller fløte) etterpå. Server med nypoteter og agurksalat, evt salat med dressing av rømme og sukker.

Ikke skrap av skinnet - det smaker jo kjempegodt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...