-frøya- Skrevet 1. september 2007 #1 Del Skrevet 1. september 2007 Har fjellørret i fryseren....men hvordan skal jeg tilberede de?Og hva er godt og ha ved siden av? Noen forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimselot Skrevet 1. september 2007 #2 Del Skrevet 1. september 2007 Fjellørret? Er de små så sprøstek de. Skrap av skinnet og spis alt. Tilbehør: nypoteter, gjerne mandelpoteter, agurksalat og rømme, og gulrøtter gjerne. Er det ørret som veier mer enn 3-400 gram, ville jeg tatt vekk både skinn og ben og delt de i tærninger og krydret godt med pepper, litt salt, men servert det med samme tilbehør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-frøya- Skrevet 1. september 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 1. september 2007 Fjellørret? Er de små så sprøstek de. Skrap av skinnet og spis alt. Tilbehør: nypoteter, gjerne mandelpoteter, agurksalat og rømme, og gulrøtter gjerne. Er det ørret som veier mer enn 3-400 gram, ville jeg tatt vekk både skinn og ben og delt de i tærninger og krydret godt med pepper, litt salt, men servert det med samme tilbehør. De er ganske små....så da blir det alternativ 1...hørtes veldig godt ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 2. september 2007 #4 Del Skrevet 2. september 2007 Litt sent å svare? Fjellørret er aller best hvis du sprøsteker dem i godt med smør og så koker pannen ut med rømme (eller fløte) etterpå. Server med nypoteter og agurksalat, evt salat med dressing av rømme og sukker. Ikke skrap av skinnet - det smaker jo kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå