Gå til innhold

Thailand om sommern!


*Emma*

Anbefalte innlegg

Vi har fått det for oss at vi vil til Thailand neste sommer! Jeg vet at "alle" reiser dit om vintern for da er det best vært og ikke regntid etc etc...

Vi har ikke mulighet til å ta 2 uker fri noen annen tid enn i sommerferien så vi må reise da. Er det noen som har vært i Thailand i juni/juli? Hvordan var det? Jeg takler 2-3 timer regn på ettermiddagen liksom, men ikke 2 uker kontinerlig regn

Hvor mye må man regne med å betale i fly/hotell?

Hvordan er prisnivået på mat/drikke etc der nede?

Noe annet spennnede å dele :jepp: ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Jeg har vært i Thailand i mai og september og når det gjelder vær statistikk bør du se på http://www.weatherbase.com . Min erfaring er at det regner kun litt av dagen...så en kan ha strålende vær til å begynne med på dagen, deretter pøsregn og så klarner det opp igjen. Det har vært veldig få ganger at det har vært dårlig hele dagen.

Da jeg reiste til Thailand i mai iår booket jeg billett gjenom www.maropolo.no . Det kostet ca 6000 kroner tur/retur Stavanger Bangkok. Hoteller kan du få i alle prisklasser...se www.asiatravel.com, www.planetholiday.com etc Her er mitt reisebrev fra noen år siden: http://gardkarlsen.com/thailand2002.htm . Reisebrevet fra mai er ikke klart enda :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar. Nå lurte jeg først på om det var min mann som khadde logget seg inn for å skrive "tullesvar" til meg...han heter nemlig det samme som deg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...