Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Gjest

Dr Phil i dag

Recommended Posts

Guest Gjest

Jeg så på i går(torsdag) handlet det om et ektepar, og historien var ganske tragisk.. mannen var psykisk syk og forfulgte og overvåket kona si. Fortsettelsen var i dag, og jeg fikk ikke sett det? Hvordan gikk det med dem?

Så på onsdag også, og det irritrte meg at vi ikke får se hvordan det er gått med folkene i ettertid? Hun Amanda som hadde svigermoren fra helvete fks.. .de som snakket fransk sammen hele tiden?

Grrr noen som kan hjelpe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

ToveM

De har jo slike oppfølgningsprogram innimellom, men her i landet ligger vel serien en del på etterskudd. DU kan jo gå inn på drphil.com og se om du finner noe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Eføy

Jeg så begge episodene. Sjelden jeg ser på Dr. Phil, men ble veldig grepet av det jeg så i første episoden om denne familien.

I andre episoden sendte Dr. Phil ektemannen på "bakrommet", slik at Dr. Phil fikk snakket med kona alene. Han fortalte at de skulle stille opp for henne både emosjonelt, økonomisk etc etc om hun valgte å forlate mannen. Mannen som satt på bakrommet fikk et stort angstanfall, siden han nå mistet kontrollen, kastet opp osv. Han knakk sammen når dr Phil kom for å snakke med han, og han gikk med å legges inn på en klinikk i LA som arbeider med de psykosene som denne mannen har. Sånn jeg forstod det, så skulle kona vurdere å gi han en sjanse til. Dr Phil spurte om hun kunne være villig til å gi det en sjanse, men at dette var helt opp til henne. under avslutningen av episoden forklarte Dr Phil hvorfor han bad kona om å gi det en sjanse til. Han mente at om kona gikk fra han nå, ville det bli veldig håpløst med tanke på hvordan mannen oppfører seg. Om mannen får vært på denne klinikken, og forhåpentligvis roet seg ned, så mente han at en evnt skilsmisse også ville kunne foregå roligere, og bedre, ikke minst med tanke på barna.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Petroline

Jeg så det neste programmet!

Han ble sendt ut mens Dr.Phil snakket med kona alene. Mens han var ute, fikk han et kraftig angst-anfall. Spydde og greier, fordi han ikke hadde kontroll over situasjonen.

Det endte iallfall med at han dro på et behandlingssenter, og hun skulle avgjøre etter det om hun fortsatt ville ha skilsmisse. Nå ble jeg veeeldig nysgjerrig selv, så jeg måtte inn på drphil.com, og se hva som har skjedd i ettertid. Vi kan vel si at det ikke gikk så bra...!

http://drphil.com/shows/show/898/

Han er virkelig den mest ekstreme mannen jeg har sett...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...