Gjest Donna Skrevet 23. mars 2003 #1 Skrevet 23. mars 2003 Hvordan steiker man fiskepinner for å ungå at de blir bløte og slappe og smaker tran?? Jeg spiser ikke fisk :oops: - men tenkte å prøve meg på fiskepinner ...men så trekker de fett og blir rett og slett uspiselige Noen råd? :oops:
chimp Skrevet 23. mars 2003 #2 Skrevet 23. mars 2003 Du kan steke dem i stekeovnen....på den måten slipper du å tilsette unødig fett!
lillen Skrevet 23. mars 2003 #3 Skrevet 23. mars 2003 Jeg synes de blir sprø med litt smør i panna, jeg! Derfor skjønner jeg ikke helt hva du mener med bløt...
Gjest Donna Skrevet 23. mars 2003 #4 Skrevet 23. mars 2003 mulig jeg har hatt for lite varme på da ....for de har blitt slappe og feite og bløte med transmak .....får prøve meg frem
*nora* Skrevet 23. mars 2003 #5 Skrevet 23. mars 2003 Anbefaler som Chimp, legg fiskepinnene på bake/matpapir på en stekeplate og hiv det i ovnen. ca 150-200 grader i ca 10 min tror jeg (bruker å stå bak på pakkene/posene). Papiret skal trekke til seg litt fett, og ved å steke det i ovnen, slipper du jo å tilsette ekstra fett!
lillen Skrevet 23. mars 2003 #6 Skrevet 23. mars 2003 Det blir sikkert best i stekeovnen, men jeg har aldri prøvd det... Jeg har ikke noe imot fett, da... Og tine-smør gir litt ekstra god smak på fiskepinnene, synes jeg! Men jeg tror godt at du kan bruke litt varme! Ellers er det sikkert godt i frityrgryte, men da blir de hvertfall fete...
Eowyn Skrevet 23. mars 2003 #7 Skrevet 23. mars 2003 Jeg varmer først opp pannen med litt smør i på varmeste temp., og skrur ned temp., et par hakk når jeg legger fiskepinnene nedi. Så steker jeg dem ca.3-4 min.på hver side, de blir helt perfekt!
Bertha Skrevet 23. mars 2003 #8 Skrevet 23. mars 2003 Prøv med litt KARRI på, så forsvinner garantert transmaken. NAMMENAM!! :D
Gjest Anonymous Skrevet 23. mars 2003 #9 Skrevet 23. mars 2003 Jeg pleier å ha de i frityrkokeren til de blir sprøe...
Eowyn Skrevet 24. mars 2003 #10 Skrevet 24. mars 2003 Prøv med litt KARRI på, så forsvinner garantert transmaken. NAMMENAM!! :D Har aldri kjent noen transmak av fiskepinner...?? :o Synes baer de er knallgode jeg, måtte lage sånne til middag igår etter å ha lest innlegget Mange gode tips til steking av dem ihvertfall!!
Gjest Étoile Skrevet 24. mars 2003 #11 Skrevet 24. mars 2003 Tenkte bare jeg skulle komme med et lite tips til fiskepinnesaus: ca 1 dl rømme litt mindre majones enn rømme ca 1-2 ss tomatpuré (etter smak) ca 1 neve hakket sylteagurk en god dæsj sylteagurklake litt sitronsaft ca 1 ts sukker pepper Pappa pleide alltid å lage det når jeg var liten, og vi nekta å spise fiskepinner uten pappas røde saus... synes det er digg til enda jeg! Men spiser sjelden fiskepinner, synes det er bedre med fersk fisk, men det krever planlegging... er ikke så flink til det....
monja Skrevet 24. mars 2003 #12 Skrevet 24. mars 2003 Mmmm, den sausen høres kjempegod ut Ètoile. Den må jeg prøve en gang. Har heller ikke kjent noen transmak av fiskepinner, så jeg bare steker dem i panna jeg (i flytende Olivero) og slenger på noen hvitost skiver som smelter på dem de siste 30 sekundene. Nam nam.
Gjest Anonymous Skrevet 24. mars 2003 #13 Skrevet 24. mars 2003 jeg hadde fiskepinnene mine i frityrkokeren forrige uke men etter to minutter lakk det hvis væske uttav dem! det ødelegger jo frityrfettet det...
Gjest Anonymous Skrevet 28. mars 2003 #14 Skrevet 28. mars 2003 Man taget tre EURO paller, heller to liter bensin over, legger fiskepinnene på øverste palle og setter fyr på stasen. :evil: FISKEPINNER SUGER. det er jo bare oppkværna fiskeavfall inni, fysj. Du bør prøve litt bedre kvalitet fiskemat, f.eks. stekestorsk. Ordentlige filetbiter, nam nam.
Gjest Starya Skrevet 28. mars 2003 #15 Skrevet 28. mars 2003 Spiste mye fiskepinner før, jeg. Så fikk jeg sommerjobb på en filetfabrikk.
RoadQueen Skrevet 29. mars 2003 #16 Skrevet 29. mars 2003 Har ikke spist fiskepinner på 20 år - det finnes da så manga andre myyyye bedre alternativer til fiskeretter
Gjest Scarlet Skrevet 1. april 2003 #17 Skrevet 1. april 2003 Hvis du bruker smør i stedefor olje, og steker de på litt høy varme så blir de spør og fine (bruk heller ikke for mye smør) ..det fungerer i hvertfall for meg. Men da må du passe på de hele tiden så de ikke svir seg :blunke: Fiskepinner er GODT!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå