Moonspell Skrevet 17. august 2007 #1 Del Skrevet 17. august 2007 Ønsker oppskrift på gode myke rundstykker, avt brytebød som er gode til salater og pasta osv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 17. august 2007 #2 Del Skrevet 17. august 2007 Jeg pleier ikke å bruke oppskrift når jeg baker, men noe sånn som dette er det jeg gjør: Smuldre 1 pakke gjær (50 gram) i en bolle, tilstt 1/2 ts sukker og 1 ts salt Rør litt, så smelter gjæren. Lunk 6 dl melk (melk gir myke rundstykker) hell denne i gjærblandingen og rør godt. Tilsett 1/2 dl flytende melange Tilsett mel og elt til passe fast deig. La deigen heve 45 minutter, bak ut rundstykker, 6 dl væske gir 28 - 32 rundstykker. La rundstykkene heve på plata i 30 minutter. Stekes på 225 grader, midt i oven, til gyldne. 10-15 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Moonspell Skrevet 20. august 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 20. august 2007 Thanx Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå