Gå til innhold

Gode myke runstykker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ønsker oppskrift på gode myke rundstykker, avt brytebød som er gode til salater og pasta osv

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier ikke å bruke oppskrift når jeg baker, men noe sånn som dette er det jeg gjør:

Smuldre

1 pakke gjær (50 gram) i en bolle, tilstt

1/2 ts sukker og

1 ts salt

Rør litt, så smelter gjæren.

Lunk

6 dl melk (melk gir myke rundstykker)

hell denne i gjærblandingen og rør godt.

Tilsett

1/2 dl flytende melange

Tilsett mel og elt til passe fast deig. La deigen heve 45 minutter, bak ut rundstykker, 6 dl væske gir 28 - 32 rundstykker.

La rundstykkene heve på plata i 30 minutter. Stekes på 225 grader, midt i oven, til gyldne. 10-15 minutter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...