Moonspell Skrevet 17. august 2007 #1 Skrevet 17. august 2007 Ønsker oppskrift på gode myke rundstykker, avt brytebød som er gode til salater og pasta osv
Brunhilde Skrevet 17. august 2007 #2 Skrevet 17. august 2007 Jeg pleier ikke å bruke oppskrift når jeg baker, men noe sånn som dette er det jeg gjør: Smuldre 1 pakke gjær (50 gram) i en bolle, tilstt 1/2 ts sukker og 1 ts salt Rør litt, så smelter gjæren. Lunk 6 dl melk (melk gir myke rundstykker) hell denne i gjærblandingen og rør godt. Tilsett 1/2 dl flytende melange Tilsett mel og elt til passe fast deig. La deigen heve 45 minutter, bak ut rundstykker, 6 dl væske gir 28 - 32 rundstykker. La rundstykkene heve på plata i 30 minutter. Stekes på 225 grader, midt i oven, til gyldne. 10-15 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå