Gå til innhold

Kalde forretter


Lilli1979

Anbefalte innlegg

Vi gifter oss neste helg og har nettopp fått vite at vi ikke kan ha den forretten vi ønsker oss (kamskjell) fordi kjøkkenet der vi skal være er for lite til å lage mat på stedet...

Derfor: har dere noen gode tips på forretter som kan serveres kalde? Og helst noe litt mer spenstig enn melon og skinke...

Blir f.eks scampi seige hvis de lages tidligere på dagen? Jeg kunne tenke meg en slags yoghurt saus servert i små posjonsskåler med et spyd med tre-fire marinerte scampi liggende over.. Men hva ved siden av?

Trenger masse masse tips som jeg kan ta med meg til kokken:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

HVa med halve avokadoer, fylt med rømme og sort kaviar (lodderogn), og envt. reker.

Det ser fint ut og smaker utrolig godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skiver av paté servert på blandet grønn salat med valnøtter og balsamicodressing + ristet brød?

Reker marinert i sitronsaft og urter med salat og dressing + litt ristet brød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk servert en utrolig god kald forrett forleden: røkt makrell og røkt ål med rødbetsaus og fransk brød.

Ellers er jo paté en klar favoritt.

Og kaldrøkt andebryst med pærekompott.

Endret av razmatazz
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...