Lilli1979 Skrevet 16. august 2007 #1 Skrevet 16. august 2007 Vi gifter oss neste helg og har nettopp fått vite at vi ikke kan ha den forretten vi ønsker oss (kamskjell) fordi kjøkkenet der vi skal være er for lite til å lage mat på stedet... Derfor: har dere noen gode tips på forretter som kan serveres kalde? Og helst noe litt mer spenstig enn melon og skinke... Blir f.eks scampi seige hvis de lages tidligere på dagen? Jeg kunne tenke meg en slags yoghurt saus servert i små posjonsskåler med et spyd med tre-fire marinerte scampi liggende over.. Men hva ved siden av? Trenger masse masse tips som jeg kan ta med meg til kokken:)
Titti72 Skrevet 17. august 2007 #2 Skrevet 17. august 2007 HVa med halve avokadoer, fylt med rømme og sort kaviar (lodderogn), og envt. reker. Det ser fint ut og smaker utrolig godt.
onyx Skrevet 17. august 2007 #3 Skrevet 17. august 2007 skiver av paté servert på blandet grønn salat med valnøtter og balsamicodressing + ristet brød? Reker marinert i sitronsaft og urter med salat og dressing + litt ristet brød.
razmatazz Skrevet 17. august 2007 #4 Skrevet 17. august 2007 (endret) Fikk servert en utrolig god kald forrett forleden: røkt makrell og røkt ål med rødbetsaus og fransk brød. Ellers er jo paté en klar favoritt. Og kaldrøkt andebryst med pærekompott. Endret 17. august 2007 av razmatazz
Lilli1979 Skrevet 17. august 2007 Forfatter #5 Skrevet 17. august 2007 Takk for mange gode forslag:) Kom gjerne med flere!
Gjest Elize Skrevet 20. august 2007 #6 Skrevet 20. august 2007 Hvilke forretter kan man lage dagen i forveien, og servere kalde?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå