Gjest Gjest Skrevet 16. august 2007 #1 Skrevet 16. august 2007 Som overskriften sier, hvilken lefse? Kan jeg bruke tortillalefser? Liker ikke potetkaker, så det er uaktuelt. Har lest en drøss med oppskrifter, men det refereres bare til "lefser" og jeg har aldri laget dette før.
Arwen Skrevet 16. august 2007 #4 Skrevet 16. august 2007 Snøfrisk. Og så har jeg i ruccola også, vet ikke om det er vanlig.
Gjest Gjest Skrevet 16. august 2007 #5 Skrevet 16. august 2007 Bruker du ruccola for at det skal bli friskere? Jeg er supertakknemlig hvis du gidder gi meg en fremgangsmåte/oppskrift. Jeg har lovet å bidra med dette til et koldtbord, men har aldri laget det før. Takk for hjelp!
Arwen Skrevet 16. august 2007 #6 Skrevet 16. august 2007 Kutter av to av de runde sidene, smører med snøfrisk og legger på ruccola og biter av røkelaks. Ruller sammen. Bruker ruccola fordi det gir litt mere smak. Det er forresten godt å bytte ut røkelaksen med serranoskinke også.
Tiit Skrevet 16. august 2007 #9 Skrevet 16. august 2007 Som overskriften sier, hvilken lefse? Kan jeg bruke tortillalefser? Liker ikke potetkaker, så det er uaktuelt. Har lest en drøss med oppskrifter, men det refereres bare til "lefser" og jeg har aldri laget dette før. Har brukt både tortilla, og også Vestlandslefsa (tørre stripete lefser som du må ha vann på for å mykne opp. Veldig gode)
Gjest Gjest Skrevet 17. august 2007 #10 Skrevet 17. august 2007 Som overskriften sier, hvilken lefse? Kan jeg bruke tortillalefser? Liker ikke potetkaker, så det er uaktuelt. Har lest en drøss med oppskrifter, men det refereres bare til "lefser" og jeg har aldri laget dette før. Det heter her "hva slags" lefser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå