Gå til innhold

Typisk Kvinnen ??


Jinx

Anbefalte innlegg

Typisk kvinnen

:briller: Kvinnen elsker simpelthen å handle. Det er det eneste området her i verden der hun føler at hun har 100% kontroll.

:wink: Kvinnen elsker et "godt kjøp". Spørsmålet om hvorvidt hun trenger det eller ei, er irrelevant, så det unnlater man helst å spørre om.

:P Kvinnen har aldri noe "å ha på seg". Henled aldri oppmerksomheten på hyllemeterne med klær i klesskapet hennes; - du "vil aldri forstå" uansett.

:o Kvinnen trenger å gråte, men de vil aldri gjøre det hvis de ikke er 100% sikker på at en mann kan høre dem.

:roll: Kvinnen vil alltid stille spørsmål som ikke kan besvares med logiske svar, i et forsøk på å få menn til å føle seg skyldige.

:x Kvinnen elsker å prate selv om de ikke har noe fornuftig å si.

:oops: Kvinnen hater alle insekter. Selv de sterkeste blant dem behøver en mann i nærheten så snart det dukker opp en edderkopp eller en veps.

:evil: Kvinnen kan ikke holde på hemmeligheter. Å bære på en hemmelighet tærer opp kvinnen innvendig, og hun må dele den med "bare" et par-tre venninner.

:o Kvinnen går alltid på offentlig toaletter i følge med andre kvinner. Det gir dem en ekstra sjanse til å høre sladder.

:lol: Kvinnen kan aldri motså fristelsen til å ta en ringende telefon, uansett hva hun måtte holde på med.

:o Kvinnen vil aldri forstå hvorfor menn elsker leketøy. Menn derimot vet at de ikke ville ha behov for leketøy dersom kvinnen hadde hatt en "av/på"-knapp.

:o Kvinnen tror at alt øl er likt.

:P Kvinnen har stående minst tre forskjellige flasker sjampo og to forskjellige balsam-flasker i dusjen. De er årsaken til at det lukter som en regnskog på badet etter at kvinnen har dusjet.

:ler: Når en mann skal på en liten 7-dagers tur, pakker han klær for 5 dager, og bruker gjerne samme plagg flere ganger i løpet av turen. Kvinnen vil medbringe minst 21 forskjellige antrekk, fordi hun kan aldri vite hva hun føler for å ha på seg fra dag til dag.

:) Kvinnen børster håret før hun legger seg.

:o Se på en kvinne som spiser is så får en viss ide om hvordan hun er som sex-partner.

:o Kvinnen vet generelt ingen verdens ting om biler!

:D Gjennomsnitlig antall feminine artikler på et baderom er 437. En mann er ikke i stand til å identifisere mer enn et fåtall av disse artiklene.

:o Kvinnen elsker katter. Menn sier at de elsker katter, men når kvinnen ikke ser på, sparker menn som regel til katte-kreket.

:x Kvinnen vil kjøre flere mil ekstra for å unngå å kjøre seg vill på en snarvei.

8) Alle kvinner er overvektige pr. definisjon. Gjør klokt i å ALDRI motsi dem på dette punktet.

:o Kvinnen vil svinge tre ganger til høyre for å unngå å svinge en gang til venstre.

:briller: Kvinnen vil IKKE ha et ærlig svar på spørsmålet "Hvordan ser jeg ut?"

:-? Kvinner trenger å vite at det finnes dem som har det verre enn dem selv. Det er derfor såpeoperaer og talkshows som Oprah Winfrey og Ricki Lake er så populære.

:) Kvinner elsker å prate i telefonen. En kvinne kan komme hjem fra et to-ukers besøk hos en venninne, for så i det øyeblikket hun kommer inn i hjemlige omgivelser, ringe til samme venninne for så å prate med henne i flere timer.

:ler: En kvinne kler seg pent og ordentlig for å gå å handle, vanne blomstene, bære ut spøppelet, svare i telefonen, lese en bok eller hente posten.

:wink: Uttrykket "Det er ingenting" har en helt annen mening dersom en kvinne sier det i motsetning til at en mann skulle si det.

:kyss: Dersom en kvinne blir stoppet i fartskontroll, kan hun ved å lage en sexy trutmunn slippe å få bot. Samme utførte handling fra en manns side vil få ham arrestert.

Hm...........Ikke helt enig med alt nei... Men morsomt på

en lørdagsmorgen :ler:

Å sola skinner ....Ah.....

:sjarmor: God helg til alle !!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...