Gjest Gjest Skrevet 14. august 2007 #1 Del Skrevet 14. august 2007 Vi har en større mengde gulrøtter (som vanlig pga grønnsaksabonnement), og har tenkt å steke laksefileter til middag i morgen. Funker det med gulrotpuré til laks, eller blir det helt feil? Mener å ha hørt noe om at man ikke bruker røde grønnsaker til rød fisk, men dette er egentlig ikke en regel jeg klarer å følge helt, ei heller husker jeg hvor jeg har hørt det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Enigma* Skrevet 15. august 2007 #2 Del Skrevet 15. august 2007 Rent smaksmessig er det ingen god grunn til ikke å bruke gulrotpure til laks. Sånn estetisk sett så kræsjer jo fargene litt. Det er jo veldig vanlig å bruke brokkoli eller agurksalat til laks. Det smaker godt sammen og ser jo også veldig lekkert ut. Men for å svare direkte på spørsmålet ditt, jeg synes fint du kan ha gulrotpure til laks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå