Gjest Gjest Skrevet 14. august 2007 #1 Skrevet 14. august 2007 Vi har en større mengde gulrøtter (som vanlig pga grønnsaksabonnement), og har tenkt å steke laksefileter til middag i morgen. Funker det med gulrotpuré til laks, eller blir det helt feil? Mener å ha hørt noe om at man ikke bruker røde grønnsaker til rød fisk, men dette er egentlig ikke en regel jeg klarer å følge helt, ei heller husker jeg hvor jeg har hørt det.
*Enigma* Skrevet 15. august 2007 #2 Skrevet 15. august 2007 Rent smaksmessig er det ingen god grunn til ikke å bruke gulrotpure til laks. Sånn estetisk sett så kræsjer jo fargene litt. Det er jo veldig vanlig å bruke brokkoli eller agurksalat til laks. Det smaker godt sammen og ser jo også veldig lekkert ut. Men for å svare direkte på spørsmålet ditt, jeg synes fint du kan ha gulrotpure til laks.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå