Gå til innhold

Tips til restuaranter/barer i Nice?


Gjest K

Anbefalte innlegg

Hei!

Vi er to jenter i slutten av tyve årene som drar til Nice siste uken i august. Noen som har tips til hvor vi bør spise/gå ut? Blir glad for alle svar:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

heisann! kom hjem i går etter 3 altfor korte dager i nice. masse flotte spisesteder i gamlebyen. har spist 3xlunsj og 3xmiddag alle på forskjellige steder og det smakte egentlig uansett fortreffelig godt :spise: prisnivået er jo enkelte steder rimelig høyt da, så med mindre budsjettet er endeløst: kikk innom menyen eller sjekk selvfølgelig kelnernes klær først (snobbete/dress/ ikke dress etc for å få en viss indikasjon. Hadde lest på forhånd at f.eks. på cours sayela betaler man like mye for lokaliteten som for maten, og det kan jeg vel være til en viss grad enig i men slik er det vel i alle byer: gå deg 'litt bort' og så får du ofte bedre mat for pengene. masse gode salater og sjømat av alle slag. Pastis (aperitif, smaker 'ouzo light'), limoncello (sitronlikør etter maten, er vel egentlig italiensk men), vin og vann og haugevis med skjell. namm! :briller:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har akkurat kommet hjem fra Nice og kan anbefale:

la Voglia. Ligger rett ved blomster/frukttorget ved gamlebyen.

Rett over gaten for den ligger en frokost/lunsj kafè som vi også likte veldig godt... husker ikke navnet...

I gamlebyen kan Nissa Socca være verdt ett besøk - det var vel den rimeligste plassen vi spiste på.

I området nedenfor jernbanestasjonen lå det flere stilige wok-restauranter - vi spiste aldri der men det så veldig bra ut!

LOve pub på Rue de france var veldig bra! Rett ved siden av er det ett Pasta-fastfood sted - du kan velge om du vil ta med maten eller spise der. God pasta og du kan velge blant forskjellige pastatyper og sauser.

Ta med mye penger :plystre: Det er ganske dyrt å oppholde seg i Nice....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en uke i Nice i sommer men fartet litt rundt så har mange gode anbefalinger i området men i hjertet av Nice, gamlebyen falt vi veldig for en libanesisk restaurant som heter Le Byblos. Kan anbefale tapasen der, helt fantastisk!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...