Gjest care Skrevet 31. juli 2007 #1 Del Skrevet 31. juli 2007 Jeg skal lage en tredelt bløtkake og skal ha krem og multer i den ene delen, men er usikker på hva som passer til i den siste delen. Har du noen tips å dele med meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 31. juli 2007 #2 Del Skrevet 31. juli 2007 Kan jeg ha romkrem i tro? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 31. juli 2007 #3 Del Skrevet 31. juli 2007 (endret) Det er ikke så mye som går sammen med molter. Og egentlig er det en smak som holder i seg selv. Hadde gått for molter og krem mellom alle lagene, jeg. Endret 31. juli 2007 av *Mim* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 31. juli 2007 #4 Del Skrevet 31. juli 2007 Jeg har en oppskrift på bløtkake med multer. Fyllet er krem blandet med multer/multesyltetøy. Den skal dynkes med eplesaft og ha krokanisskiver på toppen sammen med multer og krem. Jeg har ikke prøvd den selv, så jeg vet ikke hvordan det smaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 31. juli 2007 #5 Del Skrevet 31. juli 2007 Krokan er godt til multer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 1. august 2007 #6 Del Skrevet 1. august 2007 Flottings og takker. Nå må jeg på butikken og kjøpe krokan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
teklype Skrevet 1. august 2007 #7 Del Skrevet 1. august 2007 Valnøttkrem i et lag kan vel også bli godt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest -eline- Skrevet 1. august 2007 #8 Del Skrevet 1. august 2007 Mener mamma dynker bløtkake med multebær og krem inni med vaniljesaus (sånn vanlig pakke fra tine), da blir den visst ganske så saftig og god (jeg spiser ikke bløtkaker så ikke vet jeg, men samboeren min er veldig glad i hennes bløtkaker så... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 1. august 2007 #9 Del Skrevet 1. august 2007 Litt Lakka på sukkerbrødet kanskje. Kanskje det blir for mye av det gode? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 2. august 2007 #10 Del Skrevet 2. august 2007 For en nerd jeg er. Leste fort på meldingene fordi jeg hadde det travelt og suste av sted på butikken. Handlet og kom hjem uten krokan. Sendte mannen min på butikken og han kom hjem med krokanrull. Jeg smelter den og synes det ser lite ut. Blander i litt melk og den vil selvsagt ikke stivne. care finner leter frebilks i matskapet og finner en pakke romkrem. Blander det med krokanen og vips, et nytt rom-krokanfyll. Nesten hele kaken gikk, så det kunne ikke være så gæli. Takk for tips til alle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå