Kara W Skrevet 26. juli 2007 #1 Skrevet 26. juli 2007 Når jeg lager pizza, så lager jeg en stor deig, og fryser deler av den. Jeg lar den først heve en gang, så knar jeg den litt og legger den i fryseposer. Dermed er det bare å ta ut en pakke når man skal lage pizza, så har man hjemmelaget pizza også på ukedager. Nå tenker jeg at dette må da gå ann for brøddeig også? Har noen erfaring med dette? Tenk så flott å lage en stor brøddeig i helgen, og så ha nybakt brød hele uka.
evilla Skrevet 26. juli 2007 #2 Skrevet 26. juli 2007 Visste ikke at det gikk an å fryse deig, men det var jo ganske greit da. Det må jeg prøve
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå