Gå til innhold

Fiskesaus


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Change

Jeg har lenge hatt lyst å prøve denne fiskesausen(Nam Pla(?)) som jeg ser i invandrer butikker,men vet ikke helt hvordan jeg skal bruke den. Noen som aner?

Blir veldig glad for oppskrifter som inneholder fiskesaus!! :D

Change

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest gjest1

Den er ganske sterk og salt. Lukter verre enn den smaker.

Jeg bruker den til å salte maten. Særlig i wok retter og karriretter.

Du bør prøve deg litt frem, siden det første gangen er litt særegen smak.

Jeg pleier å bruke ca en spiseskje når jeg lager wok til to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Change

Tusen takk for svar!

Den er salt? Kan jeg erstatte soyasaus med den? Er veldig glad i wok,men bruker stort sett soyasaus. Tror jeg skal prøve meg med curry paste og fiskesaus...Tror dere det blir bra?

Det er jo fisk(?) ikke sant? Kan jeg da bruke svin- eller kyllingkjøtt?

Hva pleier dere forresten å woke? Jeg har hengt meg litt opp i minimais,bambusskudd,champignon og paprika...Det er jo godt,men hva mer kan jeg woke?

Er forresten veldig glad i søt chilisaus,det er namenam når jeg woker kylling :D

Change

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Jeg bruker det istedet for soyasaus, men mindre mengde. Siden den smaker mer(myemer)

Jeg woker det jeg har.

Løk

sjampinjong

hodekål/ kinakål

bønnespirer

paprika

gulrot

squash

ananas

babymais ++++

Ikke alt samtidig da det blir litt voldsomt.

I tillegg bruker jeg av og til fisk eller kjøtt.

Bruker å lage saus av Soyasaus eller fiskesaus og saften av 1-2 appelsiner og litt vann. Litt revet ingefær hakket chili og hakkethvitløk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...