Søtpotita Skrevet 15. juli 2007 #1 Skrevet 15. juli 2007 Eg har kjøpt meg brødristar og sidan eg før kun har brukt appelsinmarmelade på rista brødskiver, så treng eg råd omkring andre gode pålegg. Er det nokre pålegg som er utmerka på rista brød?
Gjest Neria Skrevet 15. juli 2007 #6 Skrevet 15. juli 2007 En god gulost, edammer eller ridderost f.eks. Og gjerne litt appelsinmarmelade oppå gulosten
Søtpotita Skrevet 15. juli 2007 Forfatter #7 Skrevet 15. juli 2007 Bare smør. Eller smør og ripsgele. Kan ein kjøpa ripsgele?
Gjest Neria Skrevet 15. juli 2007 #8 Skrevet 15. juli 2007 Kan ein kjøpa ripsgele? De har det på Meny her jeg bor. Og forresten... eplemos er også godt på rista brød.
Fakse Skrevet 15. juli 2007 #9 Skrevet 15. juli 2007 En god leverpostei er nydelig på rista brød. Gjerne en med litt krydder eller annet som gjør at den har ekstra fyldig smak, for smaken kommer ekstra godt frem når leverposteien blir litt lunken. Ellers så er det veldig godt med Club Sandwich eller andre smørbrød over samme lest. Da skal jo brødet være lett rista for å få den riktige konsistensen
Gjest Gjest Skrevet 15. juli 2007 #18 Skrevet 15. juli 2007 løvtynn pepperskinke eller kalkunskinke er kjempegodt på
Søtpotita Skrevet 15. juli 2007 Forfatter #19 Skrevet 15. juli 2007 Jippi, så mange gode forslag Takk, takk! Fortset gjerne!
øyenstikker Skrevet 15. juli 2007 #20 Skrevet 15. juli 2007 brunost, jordbærsyltetøy eller kvitost. nammis
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå