Jump to content
Sign in to follow this  
Guest anonym

:Rødvin: ~Primosic~

Recommended Posts

Guest Diva

Nå skulle jeg og sambisen akkurat smake på en vin vi har hatt liggende litt. På labelen står det Primosic og Refosco under. Den har en dyp lilla label med gule prikker (!)

Den luktet bra, men da vi smakte på den var den omtrent musserende!!!! Det er ikke en musserende vin etter det vi vet. Den smakte på en måte litt gjæret, og det bruste i vinen da vi la øret inntil (!) Vi trodde heller ikke det var en lagringsvin.

Har gjort flertallige søk på www.vinmonopolet.no og har ikke blitt noe klokere.... Fant den ikke med andre ord.

Er det noen som har smakt på denne og kan uttale seg ?

Takknemlig for kommentarer :kul:

Deevah.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

jordbær
Nå skulle jeg og sambisen akkurat smake på en vin vi har hatt liggende litt. På labelen står det Primosic og Refosco under. Den har en dyp lilla label med gule prikker (!)  

Den luktet bra, men da vi smakte på den var den omtrent musserende!!!! Det er ikke en musserende vin etter det vi vet. Den smakte på en måte litt gjæret, og det bruste i vinen da vi la øret inntil (!) Vi trodde heller ikke det var en lagringsvin.

Har gjort flertallige søk på www.vinmonopolet.no og har ikke blitt noe klokere.... Fant den ikke med andre ord.

Er det noen som har smakt på denne og kan uttale seg ?

Takknemlig for kommentarer  :kul:  

Deevah.....

Det fins noen viner som bare smaker slik. Jeg HATER dem.. Hehe..

Det er gjerne de som er litt unge.. Hvis jeg er så uheldig å treffe på en slik vin og VIL drikke den opp, pleier jeg å riste den litt slik at "kullsyren" forsvinner. Høres helt dust ut, men vinen kan være god. Jeg pleier alltid å be om vin som IKKE stikker på tungen, hvis jeg skal kjøpe ukjent vin fra vinmonopolet..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gjest1

hvis rødvinen din bruser på tungen er den sannsynligvis ødelagt ved lagring. Det er helt vanlig og tar du flaska med på polet får du en ny.

Det som sannsynligvis har skjedd er at vinen har oksydert,dvs. at luft har kommet til.

Men, noen få viner kan bruse litt, men langt fra så mye som du beskriver :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...