Gjest Diva Skrevet 15. mars 2003 #1 Del Skrevet 15. mars 2003 Nå skulle jeg og sambisen akkurat smake på en vin vi har hatt liggende litt. På labelen står det Primosic og Refosco under. Den har en dyp lilla label med gule prikker (!) Den luktet bra, men da vi smakte på den var den omtrent musserende!!!! Det er ikke en musserende vin etter det vi vet. Den smakte på en måte litt gjæret, og det bruste i vinen da vi la øret inntil (!) Vi trodde heller ikke det var en lagringsvin. Har gjort flertallige søk på www.vinmonopolet.no og har ikke blitt noe klokere.... Fant den ikke med andre ord. Er det noen som har smakt på denne og kan uttale seg ? Takknemlig for kommentarer Deevah..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 17. mars 2003 #2 Del Skrevet 17. mars 2003 Nå skulle jeg og sambisen akkurat smake på en vin vi har hatt liggende litt. På labelen står det Primosic og Refosco under. Den har en dyp lilla label med gule prikker (!) Den luktet bra, men da vi smakte på den var den omtrent musserende!!!! Det er ikke en musserende vin etter det vi vet. Den smakte på en måte litt gjæret, og det bruste i vinen da vi la øret inntil (!) Vi trodde heller ikke det var en lagringsvin. Har gjort flertallige søk på www.vinmonopolet.no og har ikke blitt noe klokere.... Fant den ikke med andre ord. Er det noen som har smakt på denne og kan uttale seg ? Takknemlig for kommentarer Deevah..... Det fins noen viner som bare smaker slik. Jeg HATER dem.. Hehe.. Det er gjerne de som er litt unge.. Hvis jeg er så uheldig å treffe på en slik vin og VIL drikke den opp, pleier jeg å riste den litt slik at "kullsyren" forsvinner. Høres helt dust ut, men vinen kan være god. Jeg pleier alltid å be om vin som IKKE stikker på tungen, hvis jeg skal kjøpe ukjent vin fra vinmonopolet.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 17. mars 2003 #3 Del Skrevet 17. mars 2003 hvis rødvinen din bruser på tungen er den sannsynligvis ødelagt ved lagring. Det er helt vanlig og tar du flaska med på polet får du en ny. Det som sannsynligvis har skjedd er at vinen har oksydert,dvs. at luft har kommet til. Men, noen få viner kan bruse litt, men langt fra så mye som du beskriver :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå