Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #1 Skrevet 30. juni 2007 Har sett en matkultur som for meg fremstår som merkelig. Hvorfor i all verden presterer noen mennesker å sprute ketchup over en spaghettimiddag som består av spaghetti og en tomat og kjøttdeigbasert saus? Det blir jo i realiteten å krydre tomatsausen med nok en tomatsaus.
ToveM Skrevet 30. juni 2007 #3 Skrevet 30. juni 2007 Smak og behag vil jeg tro, eldstemann hadde ketchup på absolutt alt, men han vokste det av seg
Drua Skrevet 30. juni 2007 #4 Skrevet 30. juni 2007 Jeg bruker ikke ketschup på bolognese, det fremstår som ganske unødvendig i min smak. Men på makaroni uten noe annet, da er det godt!
Lady Lovelylocks Skrevet 30. juni 2007 #5 Skrevet 30. juni 2007 Ketchup på pizza ser jeg heller ingen mening med...
Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #6 Skrevet 30. juni 2007 Mitt spørsmål til alle dere som ikke forstår eller ser noen mening med det: Må dere se mening med det?
Pingse Skrevet 30. juni 2007 #7 Skrevet 30. juni 2007 Jeg pleier å si at ketchup er en uting! Hvorfor på død og liv drepe all mat med ketchup? Huff, nå erter jeg på meg mange her Neida, spis ketchup dere folkens! Selv er jeg et sennepsmenneske. Men sennep blir jo heller ikke særlig godt på spaghetti bolognese da
Tabris Skrevet 30. juni 2007 #8 Skrevet 30. juni 2007 Jeg hadde ikke laget denne retten til noen jeg visste ville hatt ketchup på. Jepp, så snobbete er jeg.
Lady Lovelylocks Skrevet 30. juni 2007 #9 Skrevet 30. juni 2007 Mitt spørsmål til alle dere som ikke forstår eller ser noen mening med det: Må dere se mening med det? Ja, det må jeg
Brunhilde Skrevet 30. juni 2007 #10 Skrevet 30. juni 2007 Det kommer litt an på. Noen liker søtsmaken ketchup gir, jeg runder heller sausen av med 1 ts sukker. Forstår egentlig ikke vitsen med å irritere seg over at andre bruker ketchup? Er det ikke opp til hver enkelt hva de vil spise?
Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #11 Skrevet 30. juni 2007 Jeg irriterer meg ikke ,synes bare at det er litt snodig. :kaffe:
Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #12 Skrevet 30. juni 2007 Jeg hadde ikke laget denne retten til noen jeg visste ville hatt ketchup på. Jepp, så snobbete er jeg. Enig med deg.
pusla Skrevet 1. juli 2007 #13 Skrevet 1. juli 2007 Jeg hører til de som synes det er en uting å ha ketchup på alt, da må jo alt smake noenlunde likt, og det synes jeg er kjedelig. Men for all del, folk gjør jo som de vil. Samboeren min har ketchup på bolognese, og jeg synes det er litt snodig, men hvis han synes det er godt så værsågod! Jeg ser altså ingen mening i det, men finnes det noen mening vil jeg gjerne vite den
Aurela Skrevet 1. juli 2007 #14 Skrevet 1. juli 2007 Alle i min familie gjør det, uten meg. Personlig syntes jeg at en god bolonese ikke skal ødelegges av ketchup smaken, men det er min mening
-Simba- Skrevet 1. juli 2007 #15 Skrevet 1. juli 2007 Noen ganger har jeg ketchup på pizza og spaghetti bologonese, enket og greit fordi da vil jeg ha den smaken i tillegg.. Sambo bruker ketchup på eggerøre og fiskegrateng det synes jeg er enda merkeligere.
Aurela Skrevet 1. juli 2007 #16 Skrevet 1. juli 2007 Sambo bruker ketchup på eggerøre og fiskegrateng det synes jeg er enda merkeligere. En kamerat bruker det på salat.. Det syntes jeg er verre
-Simba- Skrevet 1. juli 2007 #17 Skrevet 1. juli 2007 En kamerat bruker det på salat.. Det syntes jeg er verre Fysj.. Men uansett er ketchup på spaghetti bedre enn majones som jeg har hørt om en som bruker..
Anglofil Skrevet 1. juli 2007 #18 Skrevet 1. juli 2007 Jeg synes det er godt både med og uten, synes ikke det er noe merkelig egentlig. Mvh Yvonne
Gjest Gjest Skrevet 1. juli 2007 #19 Skrevet 1. juli 2007 Ketchup på salaten kan jeg av en merkelig grunn kanskje forstå. Ketchupen vil jo da fungere som dressing. Synes faktisk at dette hørtes bedre ut en den forferdelige thousand island dressingen.
Rainbow Brite Skrevet 2. juli 2007 #20 Skrevet 2. juli 2007 Jeg pleier å si at ketchup er en uting! Hvorfor på død og liv drepe all mat med ketchup? Huff, nå erter jeg på meg mange her Neida, spis ketchup dere folkens! Selv er jeg et sennepsmenneske. Men sennep blir jo heller ikke særlig godt på spaghetti bolognese da Signerer! Gjest som ikke liker thousand island-dressing: Hjemmelaget vinagrette! Personlig er jeg den første til å skrive under på å kvitte seg med ketchup for godt! Den har ingen bruksområder og smaker vondt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå