Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #1 Del Skrevet 30. juni 2007 Hvis ikke,hva er forskjellen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 30. juni 2007 #2 Del Skrevet 30. juni 2007 Brie lages i området rundt Brie, mens Camembert lages i Normandie. Også er det forskjell på størrelsen. Ellers tror jeg det er lite forskjell, det er antagelig ikke mulig å smake om det er en Brie eller Camembert man smaker, og det er jo stor smaksforskjell mellom de forskjellige produsentene også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #3 Del Skrevet 30. juni 2007 Det er nok forskjell mellom disse ostene, selv om den ikke nødvendigvis er så veldig stor. Jeg foretrekker brie, og da helst Brie de Maux. Akkurat som jeg foretrekker roquefort fremfor gorgonzola, selv om forskjellen kanskje ikke er kjempestor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 30. juni 2007 #4 Del Skrevet 30. juni 2007 Jeg tror jeg hadde klart å smake forskjell på Roquefort og Gorgonzola med bind for øynene (jeg syns Roquefort er mer kremaktig og har en litt annen smak), men jeg tror ikke jeg hadde klart det samme når det gjelder Brie og Camembert, selv om Brie visstnok skal ha en mer soppaktig smak. Det skal også egentlig brukes forskjellig ostekultur, men ofte brukes det samme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå