Binke Skrevet 29. juni 2007 #1 Del Skrevet 29. juni 2007 Hei! Har lyst til å lage dip til nachos-chipsene. Har noen oppskrift på guacamole? Hva er det i det røde dipen? Og den hvite? Rømme?? Har bare spist nachos på resturant, men tenkte at det burde være mulig å "koke sammen" noe liknende hjemme også. Hilsen Binke - kjøkkenamatør... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Opa Skrevet 29. juni 2007 #2 Del Skrevet 29. juni 2007 Jeg lager guacamole sånn: Ut med avocadokjøttet, mose det med gaffel (det skal være litt biter, altså ikke helt glatt). Ha over litt limesaft. Finhakket løk og tomat. Litt salt. Og koriander (viktig! Ellers blir det ikke guacamole :D) Bland. Pico de gallo: Hakket løk og tomat, koriander, litt lime. Kan også ha på litt salt. Finhakk chilipepper om du vil ha det sterkt. Taco salsa: Hakket løk og tomat, koriander, jalapeños eller chilipepper, hvitløk og litt salt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 29. juni 2007 #3 Del Skrevet 29. juni 2007 Mmm, de oppskriftene skal jeg og prøve ut Et annet tips er å ta litt bønnepaste (hermetisk ved taco-tingene), jalapeños og ost på hvert enkelt flak (helst de runde) og la de stå i ovnen til osten er smeltet. KJEMPE godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Binke Skrevet 29. juni 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 29. juni 2007 Takk for svar! Oppskriftene skal prøves ut! Lurer fremdeles på hva den litt mildere hvite dipen er... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rainbow Brite Skrevet 29. juni 2007 #5 Del Skrevet 29. juni 2007 Rømme? Hvitløksdressing? Aioli? Cheddardip? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå