Gjest Gjest_Maria_* Skrevet 28. juni 2007 #1 Del Skrevet 28. juni 2007 Jeg skal lage finnbiff til et par utenlandske venner som kommer på middag, vil gjerne lage dessert også, men hva passer egentlig til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gravenstein Skrevet 29. juni 2007 #2 Del Skrevet 29. juni 2007 Hva med multer? Det synes jeg er glimrende etter en viltmiddag. Multekrem eller lune multer med vaniljeis for eksempel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 29. juni 2007 #3 Del Skrevet 29. juni 2007 (endret) Jeg ville servert noe med jordbær og/eller rabarbra. Edit: Og uten fløte! Endret 29. juni 2007 av bada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
turbogirl Skrevet 29. juni 2007 #4 Del Skrevet 29. juni 2007 Hva med jorbær og is feks med valgfri saus på siden av. Da kan du lage et fat med rabarbra og et med jorbær og vaniljeis på siden av men evt en eller anen form for saus itilegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. juni 2007 #5 Del Skrevet 29. juni 2007 Rabarbrasuppe, f eks? Jeg hadde forøvrig ikke hatt noe problem med at det er fløte e.l både i middagen og desserten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimselot Skrevet 29. juni 2007 #6 Del Skrevet 29. juni 2007 Trollkrem. Har du ikke tyttebær i fryseren, kan du kanskje få kjøpt det eller kanskje du kan låne av noen venner? Er jo snart høst igjen.... Sammen med vafler, er bare kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå