Ulva Skrevet 28. juni 2007 #1 Del Skrevet 28. juni 2007 Eg elsker marinerte kvitløksfedd og lure på korleis ein lager det heime?? Eg har så lyst til å prøve:) noen som har noen gode tips og oppskrifter?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 28. juni 2007 #2 Del Skrevet 28. juni 2007 Er det ikke bare å legge dem i olje med noe krydder du liker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NullHull Skrevet 29. juni 2007 #3 Del Skrevet 29. juni 2007 Håper kanskje denne oppskriften kan være til hjelp. Veldig enkelt og godt ! Marinerte hvitløksfedd: Du trenger ca 50 fedd+vann til koking Til laken trenger du: 1 dl vann 1 dl hvitvinseddik (eller annen god eddik av lys type) 1 dl olje 1 ts salt 2 ts sukker 2 ss friske eller tørkede urter, feks dragon, basilikum eller den type du selv liker mest (vil du ha litt "fres" over det hele kan du også hakke litt fersk chili og ha i) 1. Kok feddene USKRELTE i vann ca 3 min. Hell av vannet og skyll de i kaldt vann til de er avkjølt. Skrell feddene og legg de på glass (type norgesglass). 2. Kok opp vann, eddik, olje, salt og sukker+urter og hell det varmt over feddene. Skru lokkene på glassene og la de stå i romtemperatur i 3 døgn. Deretter oppbevares de kjølig, og holder seg i flere måneder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulva Skrevet 29. juni 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 29. juni 2007 Tusen takk for oppskrift gleder meg til å prøve, har heilt dillo på kvitløk for tiden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå