Gå til innhold

Har asparges og parmaskinke......


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

du kan rulle skinke rundt asparges, evnt drysse overl litt reven parmesan og gratinere i ovnene til osten er gylden.. eller droppe osten og steke de forsiktig i litt olje, drypp over litt god eddik og kvern litt pepper over.. Eller... kok asparges i 3-4 minutter i vann med litt salt og en klype sukker, server m noen gode tomater, litt salat ,skinken, olje, eddik..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange gode råd her ja..

vil bare si at jeg anbefaler å knekke av den nederste delen av aspargesene, og gjerne skrelle dem litt med en potetskreller.

Så slipper du å spise de trellene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som jeg liker kjempe godt er å trekke aspargesen i kokende vann for noen sekunder, rulle skinken rundt og dandere hollandaise saus rund...nam!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

2 deilige, lettlagede gourmet-retter:

Asparges:

- forvell aspargesen

- skjær 0. 5 cm tynne skiver av loff, ev frossen

- brett en skive rundt to asparges, fest med tannpirker

- legg cheddar eller annen god ost opp skjøten av skiven

- stek pakkene i litt smør i pannen og fjern tannpirker før servering

Parmaskinke:

- kutt parmaskinke og papaya i små terninger og tilsett rensede reker

- smak til en vinagrette av sitronsaft, olje, sennep og sukker

- vend ingrediensene godt og lenge i vingretten og server

Ingrediensene kan virke litt sære sammen, men resultatet er virkelig godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...