Gjest Gjest Skrevet 27. juni 2007 #1 Skrevet 27. juni 2007 ..... vil lage noe godt til meg og kjær'sten i kveld - noen som har gode tips???
gladidag Skrevet 27. juni 2007 #2 Skrevet 27. juni 2007 du kan rulle skinke rundt asparges, evnt drysse overl litt reven parmesan og gratinere i ovnene til osten er gylden.. eller droppe osten og steke de forsiktig i litt olje, drypp over litt god eddik og kvern litt pepper over.. Eller... kok asparges i 3-4 minutter i vann med litt salt og en klype sukker, server m noen gode tomater, litt salat ,skinken, olje, eddik..
Supraspinatus Skrevet 27. juni 2007 #3 Skrevet 27. juni 2007 Mange gode råd her ja.. vil bare si at jeg anbefaler å knekke av den nederste delen av aspargesene, og gjerne skrelle dem litt med en potetskreller. Så slipper du å spise de trellene..
Daiquiry Skrevet 28. juni 2007 #4 Skrevet 28. juni 2007 Det som jeg liker kjempe godt er å trekke aspargesen i kokende vann for noen sekunder, rulle skinken rundt og dandere hollandaise saus rund...nam!!!!!
Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2007 #5 Skrevet 30. juni 2007 2 deilige, lettlagede gourmet-retter: Asparges: - forvell aspargesen - skjær 0. 5 cm tynne skiver av loff, ev frossen - brett en skive rundt to asparges, fest med tannpirker - legg cheddar eller annen god ost opp skjøten av skiven - stek pakkene i litt smør i pannen og fjern tannpirker før servering Parmaskinke: - kutt parmaskinke og papaya i små terninger og tilsett rensede reker - smak til en vinagrette av sitronsaft, olje, sennep og sukker - vend ingrediensene godt og lenge i vingretten og server Ingrediensene kan virke litt sære sammen, men resultatet er virkelig godt!
skrue Skrevet 1. juli 2007 #6 Skrevet 1. juli 2007 ..... vil lage noe godt til meg og kjær'sten i kveld - noen som har gode tips??? Denne er enkel og veldig god: http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=1252 Det enste er at osten kanskje blir litt vel flytende etter tre minutter så følg med og ta kanskje ut før tiden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå