Gjest Cosmic Girl Skrevet 24. juni 2007 #1 Del Skrevet 24. juni 2007 Skreller poteter, og ser at de aller fleste er sorte inni. Noen som vet hva dette er? Er de råtne, eller kan de fortsatt brukes? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
murray Skrevet 24. juni 2007 #2 Del Skrevet 24. juni 2007 Jeg bruker å skjære det vekk. Men er det dette som er tørråte? Litt usikker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Neria Skrevet 24. juni 2007 #3 Del Skrevet 24. juni 2007 En sort flekk inni en potet kalles kolve. (Uttales med tjukk l ) Dette skyldes at det er groer som har voks innover i poteten i steden for å vokse utover sånn som de pleier. Jeg spiser ikke poteter med kolve i, for når groa vokser innover tar den med seg jord inn i poteten og det kan umulig være sunt? I tillegg får hele poteten en ekkel bismak syns jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hobgoblin Skrevet 25. juni 2007 #4 Del Skrevet 25. juni 2007 Iiih, det er ekkelt! Jeg pleier ikke å spise potetene da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cosmic Girl Skrevet 26. juni 2007 #5 Del Skrevet 26. juni 2007 Takk for svar! Siste gang jeg kjøper Ringeriks-poteter. Kjøpte en 3-kilos pose på ICA, og absolutt alle potetene inneholdt ikke bare en, men mange sorte flekker. Ikke noe særlig å lage verken potetstappe eller potetsalat av Og utrolig kjedelig å skrelle 3 kg poteter og ikke kunne bruke noen av de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå