Gjest Cosmic Girl Skrevet 24. juni 2007 #1 Skrevet 24. juni 2007 Skreller poteter, og ser at de aller fleste er sorte inni. Noen som vet hva dette er? Er de råtne, eller kan de fortsatt brukes?
murray Skrevet 24. juni 2007 #2 Skrevet 24. juni 2007 Jeg bruker å skjære det vekk. Men er det dette som er tørråte? Litt usikker.
Gjest Neria Skrevet 24. juni 2007 #3 Skrevet 24. juni 2007 En sort flekk inni en potet kalles kolve. (Uttales med tjukk l ) Dette skyldes at det er groer som har voks innover i poteten i steden for å vokse utover sånn som de pleier. Jeg spiser ikke poteter med kolve i, for når groa vokser innover tar den med seg jord inn i poteten og det kan umulig være sunt? I tillegg får hele poteten en ekkel bismak syns jeg.
Hobgoblin Skrevet 25. juni 2007 #4 Skrevet 25. juni 2007 Iiih, det er ekkelt! Jeg pleier ikke å spise potetene da.
Gjest Cosmic Girl Skrevet 26. juni 2007 #5 Skrevet 26. juni 2007 Takk for svar! Siste gang jeg kjøper Ringeriks-poteter. Kjøpte en 3-kilos pose på ICA, og absolutt alle potetene inneholdt ikke bare en, men mange sorte flekker. Ikke noe særlig å lage verken potetstappe eller potetsalat av Og utrolig kjedelig å skrelle 3 kg poteter og ikke kunne bruke noen av de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå