Gjest Gjest Skrevet 24. juni 2007 #21 Del Skrevet 24. juni 2007 Har Krups. Anbefales ikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. juni 2007 #22 Del Skrevet 24. juni 2007 Jeg har Kenwood (ikke akkurat den du linket til) og er veldig fornøyd med den. Enkel å bruke, lett å rengjøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_minime_* Skrevet 24. juni 2007 #23 Del Skrevet 24. juni 2007 Jeg har Kenwood (ikke akkurat den du linket til) og er veldig fornøyd med den. Enkel å bruke, lett å rengjøre. Er det denne du har? http://62.70.97.246/elektro/Default.aspx?s=iskremmaskin Og blir isen softismyk eller hard som vanlig is, eller kan man velge? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 24. juni 2007 #24 Del Skrevet 24. juni 2007 Er det denne du har? http://62.70.97.246/elektro/Default.aspx?s=iskremmaskin Og blir isen softismyk eller hard som vanlig is, eller kan man velge? Ja, den er det. Isen blir ganske myk, litt hardere enn softis, men ikke som vanlig iskrem. Jeg pleier å legge den i fryseren litt før den spises, så blir det perfekt konsistens. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 24. juni 2007 #25 Del Skrevet 24. juni 2007 (endret) Jeg pleier å legge den i fryseren litt før den spises, så blir det perfekt konsistens. Det gjør jeg også (jeg har en annen iskremmaskin, da). Jeg har inntrykk av at det er meningen at man bare skal kjøre iskremen til den får softiskonsistens, og at man skal legge den i fryseren etterpå - uavhengig av hvilken maskin man har. Endret 24. juni 2007 av bada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_minime_* Skrevet 24. juni 2007 #26 Del Skrevet 24. juni 2007 Hvis man får softis-konsitens går det vel fint å ha isen over i en anen bolle før man fryser den videre i fryseren? Ser for meg egne tres-is varianter i lange baner Tror nok jeg må ha en sånn maskin ja - selv om det ikke er helt kompatibelt med slankingen jeg holder på med... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 24. juni 2007 #27 Del Skrevet 24. juni 2007 Hvis man får softis-konsitens går det vel fint å ha isen over i en anen bolle før man fryser den videre i fryseren? Ser for meg egne tres-is varianter i lange baner Den bør has over i en bolle med tett lokk, så det er ikke noe problem å lage tres-is! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå