Tigerlily Skrevet 14. juni 2007 #1 Del Skrevet 14. juni 2007 Jeg har rett over 800g rabarbra i kjøleskapet, og lurer på hva jeg skal gjøre med den? Jeg har oppskrifter på grøt og suppe, men føler ikke helt for å lage det. Har noen kakeforslag eller andre ting jeg kan gjøre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 14. juni 2007 #2 Del Skrevet 14. juni 2007 Lunken rabarbrapai/-kake med vaniljeis er nydelig! Jeg bruker samme oppskrift som til epler. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tigerlily Skrevet 14. juni 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 14. juni 2007 Høres ut som en god idé, da skal jeg teste ut rabarbra som erstatning for epler. Bruker du kanel og sukker på rabarbraen, som man gjør med eplene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elbereth Skrevet 14. juni 2007 #4 Del Skrevet 14. juni 2007 Både på eplekake og rabarbrakake bruker jeg sukker og ingefær, ikke kanel. Men det er sikkert godt med kanel på rabarbraen også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tigerlily Skrevet 14. juni 2007 Forfatter #5 Del Skrevet 14. juni 2007 Ingefær? Høres spennende og friskt ut, kan jeg få oppskriften? Har lyst til å prøve noe nytt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Neria Skrevet 15. juni 2007 #6 Del Skrevet 15. juni 2007 Dette er en enkel og god rabarbraterte Min rabarbraterte: 125g smør 125g sukker 125g hvetemel 1 ts bakepulver 2 egg ca 200g rabarbra, skrelt og kuttet i ca 2 cm lange biter 2 dl brunt sukker Rør smør og sukker hvitt. Rør inn eggene Sikt inn mel og bakepulver. Hell røra over i en rund springform og fordel rabarbrabitene og det brune sukkeret over røren. Stekes ver 200 grader i ca 40 minutter. Når kaka steker synker sukkeret og rabarbaen til bunnen av forma sånn at det dannes et seigt deilig lag med sukker og rabarbra nederst på hvert kakestykke.Smaker aller best lunka med vaniljeis eller krem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pax Skrevet 16. juni 2007 #7 Del Skrevet 16. juni 2007 Lag syltetøy. Du kan gi bort i presang også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå