Gjest Gjest Skrevet 6. juni 2007 #1 Del Skrevet 6. juni 2007 Ettersom jeg bor på hybel, alene, er det ofte en fordel å kunne fryse ned mat. Lagde egentlig denne tråden for å spørre om man kan fryse ned polarbrød (extrem), men tar en del generelle spørsmål med det samme: Kan all mat fryses ned? Dersom man fryser ned noe f.eks to dager før holdbarhetsdato, vil den da bare være fin i to dager etter at jeg tar den opp? Kan man fryse ned og tine mat flere ganger? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. juni 2007 #2 Del Skrevet 7. juni 2007 Polarbrød egner seg fint for frysing Ikke all mat egner seg like godt for frysing. Som en hovedregel kan man si at jo høyere fettinnhold, jo dårligere egner den seg. Kaker med krem, f.eks., egner seg dårlig til frysing. Mat som har vært frosset forringes fortere, så det er aller best å tine den rett før bruk. Det er ikke heldig å tine og fryse mat flere ganger, det skal man bare gjøre en, toppen to ganger. Her er en fin side om frysing av mat: http://www.matsiden.no/guider_frysing.asp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irie Skrevet 7. juni 2007 #3 Del Skrevet 7. juni 2007 Vær obs på at Polarbrød ofte kommer frossent til butikken, og de tiner det før det går til salg. Hvis du skal kjøpe Polarbrød for å fryse det, er det derfor lurt å spørre om du kan få en frossen pakke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå