Gjest Gjest Skrevet 5. juni 2007 #1 Del Skrevet 5. juni 2007 Ja, jeg lurer på hva som er lurest framgangsmåte for grilling av laksefilet.. Tenkte å legge folie under (ikke pakke inn), og kanskje ha oppi litt olje (eller marinere først), og ellers grille litt grønnsaker ved siden av. Og hva med grilling av asparges? Kan jeg legge dem rett på grillen (vanlig trekullgrill), eller bør de ligge i folie? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trillrund Skrevet 5. juni 2007 #2 Del Skrevet 5. juni 2007 Ja, jeg lurer på hva som er lurest framgangsmåte for grilling av laksefilet.. Tenkte å legge folie under (ikke pakke inn), og kanskje ha oppi litt olje (eller marinere først), og ellers grille litt grønnsaker ved siden av. Og hva med grilling av asparges? Kan jeg legge dem rett på grillen (vanlig trekullgrill), eller bør de ligge i folie? Jeg ville lagt den "på" folie med skinnsiden ned og krydret godt med peppermix/sitronpepper og penslet med teryakisaus Ville nok brukt folie på aspargesene også, pakk alle grønnsakene i en foliepakke, sammen med litt hvitløssmør og la de dampe litt uten å bli kokt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Pulverheksa_* Skrevet 6. juni 2007 #3 Del Skrevet 6. juni 2007 Vi bruker å grille laks rett på rista i en slik fiskerist. Syns det gior best grillresultat, på folie blir den mer som kokt, og får ikke den fine grillskorpen. Det samme gjør jeg med asparges bare legger dem rett på rista, da får de fint mønster og blir veldig gode. Så har vi heller på litt smeltet smør eller olivenolje og parmesanost ved servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå