kmbras Skrevet 24. mai 2007 #1 Skrevet 24. mai 2007 Hvor lenge kan en daim-iskake stå i frysen før den må spises? Noen som vet?
Gjest Jamila Skrevet 24. mai 2007 #2 Skrevet 24. mai 2007 Tenker du på om den kan lagres i fryseren i flere måneder? Her i huset varer den aldri lengre enn en snau uke i fryseren før den er borte Men om den står tildekket ville jeg antatt ca en mnd.
Gjest silkesvarten Skrevet 24. mai 2007 #3 Skrevet 24. mai 2007 lager man denne iskaken? hvordna gjøres det? hørtes knallgodt ut....
Gjest Gjest Skrevet 24. mai 2007 #4 Skrevet 24. mai 2007 ja det er en nydelig kake! man kan lage mandelbunn, min mor bruker marengsbunn, og det er også nydelig. så lager man iskrem, putter oppi hakket daim, evt kuler, og setter det i fryseren. nam, nam! sikkert oppskrift her inne hvis du søker. jeg er desverre for lat til å finne min...
kmbras Skrevet 25. mai 2007 Forfatter #5 Skrevet 25. mai 2007 Ja jeg tenkte på hvor lenge den kunne lagres i fryseren fra den ble lagd til den skulle spises:-) Hadde nok vanligvis ikke tatt mange dagene, men skal ha den i en barndåp. Og siden vi har nok å stelle med dagene før, tenkte jeg å lage den en liten stund i forveien.
Gjest silkesvarten Skrevet 25. mai 2007 #6 Skrevet 25. mai 2007 ja det er en nydelig kake! man kan lage mandelbunn, min mor bruker marengsbunn, og det er også nydelig. så lager man iskrem, putter oppi hakket daim, evt kuler, og setter det i fryseren. nam, nam! sikkert oppskrift her inne hvis du søker. jeg er desverre for lat til å finne min... åååååå kan du ikke ta deg litt tid til å lete den fre da? please......
NullHull Skrevet 25. mai 2007 #7 Skrevet 25. mai 2007 åååååå kan du ikke ta deg litt tid til å lete den fre da? please...... Du kan kanskje bruke denne?: Daim iskake
Kristin Skrevet 25. mai 2007 #8 Skrevet 25. mai 2007 (endret) Denne er god.. Daim iskake 3 eggehviter 150 gram sukker 150 gr malte mandler Eggehviter og sukker piskes stivt, rør i mandlene. Stekes i rund form på 170 grader i 30 minutter. 3 eggeplommer 100 gram sukker 3 dl kremfløte 2 doble daim Egg og sukker til eggedosis, fløte til krem - blandes forsiktig sammen. Hakk daimen og ha i. Gjøres enklest på en fjøl med skarp kniv. Putt i frysen og tas opp ved passende anledning! Endret 25. mai 2007 av Titti73
Gjest silkesvarten Skrevet 26. mai 2007 #9 Skrevet 26. mai 2007 tusen takk til dere begge..... namnma
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå