Gjest Perfekt biff Skrevet 12. mai 2007 #1 Del Skrevet 12. mai 2007 Jeg kjøpte for en stund siden en kyllingkjøttdeig som jeg glemte litt bort. En dag før utløpsdatoen la jeg den i fryseren. Jeg tok den ut til tining i går. Kan jeg bruke den, eller slenge den i søpla? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dallandra Skrevet 12. mai 2007 #2 Del Skrevet 12. mai 2007 Klart du kan bruke den!! Jeg ville sikkert luktet på den en ekstra gang, - du kjenner det fort om den lukter dårlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Perfekt biff Skrevet 12. mai 2007 #3 Del Skrevet 12. mai 2007 Ok:) Da setter jeg igang og steke! Og tar en ekstra lukt. Er litt ekstra skeptisk til kylling... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå