Gjest Perfekt biff Skrevet 12. mai 2007 #1 Skrevet 12. mai 2007 Jeg kjøpte for en stund siden en kyllingkjøttdeig som jeg glemte litt bort. En dag før utløpsdatoen la jeg den i fryseren. Jeg tok den ut til tining i går. Kan jeg bruke den, eller slenge den i søpla?
Gjest Dallandra Skrevet 12. mai 2007 #2 Skrevet 12. mai 2007 Klart du kan bruke den!! Jeg ville sikkert luktet på den en ekstra gang, - du kjenner det fort om den lukter dårlig.
Gjest Perfekt biff Skrevet 12. mai 2007 #3 Skrevet 12. mai 2007 Ok:) Da setter jeg igang og steke! Og tar en ekstra lukt. Er litt ekstra skeptisk til kylling...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå