Amalie_85 Skrevet 10. mai 2007 #1 Del Skrevet 10. mai 2007 Har så innamri lyst å smake det, det ser så godt ut. Er det noen som har oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mizty Skrevet 10. mai 2007 #2 Del Skrevet 10. mai 2007 6 pors. 250 gr. mascaraponeost (event. kremost eller snøfrisk) 2 egg 5 ss sukker 20-25 fingerkjeks 1 dl sterk kaffe 1 lite glass marsala (eller sherry/madeira, Grand marnier) kakao til dryss Fordel kjeks i bunnen av et ildfast fat Drypp kald kaffe og vin over Skill eggene og pisk plommene med 3 ss sukker. Bland de med osten. Pisk hvitene nesten stive og tilsett resten av sukkeret. Pisk til stivt skum. Vend det i ostekremen og fordel alt over kjeksen. Dryss over kakao og sett kaldt minst 3-4 timer. Mizty Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. mai 2007 #3 Del Skrevet 10. mai 2007 Her er oppskriften jeg bruker, tiramisu er utrolig godt. Tiramisu 3 eggeplommer 75 g sukker en god dæsj kahlua eller kaffelikør 500 g mascarpone ost 2 dl kald sterk kaffe/espresso 14 fingerkjeks 25 g revet sjokolade kakaopulver Visp eggeplommer og sukker godt sammen. Ha i mascarpone og visp til røren blir glatt og lys. Tilsett 1 ss av likøren og visp godt. Bland resten av likøren med kaffen. Dypp fingerkjeksene i kaffeblandingen (eller pensle den på, jeg synes kjeksene blir litt for bløte om de dyppes for de suger til seg væske som bare det) og legg halvparten i bunnen av en form. Bre over halvparten av mascarponeblandingen, dryss over litt revet sjokolade. Legg resten av kjeksene oppå, bre over resten av røren og dryss over resten av sjokoladen. Dekk til og sett i kjøleskap i 2 timer. Dryss over kakaopulver før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amalie_85 Skrevet 10. mai 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 10. mai 2007 Takk det var raskt levert men må det være ildfast for så lenge den ikke skal vamres etterpå? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mizty Skrevet 10. mai 2007 #5 Del Skrevet 10. mai 2007 Takk det var raskt levert men må det være ildfast for så lenge den ikke skal vamres etterpå? ← Nei da... har fått oppskriften av noen. Har aldri tenkt over at det faktisk står ildfast fat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå