Betsy Skrevet 4. mai 2007 #1 Del Skrevet 4. mai 2007 Skal bake hjemmelaget pizza i kveld, og trenger hjelp til hva slags krydder jeg skal bruke. Jeg vil lage "italiensk-aktig" pizza (ikke amerikansk), med i allefall hvitløk. Men hva slags annet krydder er godt på? Og som overskriften sier, jeg vil ikke bruke vanlig pizzakrydder eller oregano... Noen tips? :smile: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bellatrix Skrevet 4. mai 2007 #2 Del Skrevet 4. mai 2007 Timian og basilikum? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Betsy Skrevet 4. mai 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 4. mai 2007 Takk! Skal testes. Jeg er visst ingen racer på kjøkkenet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bellatrix Skrevet 4. mai 2007 #4 Del Skrevet 4. mai 2007 (endret) Bare hyggelig. Er ikke noen stor kokk selv heller, men pizza kan jeg. Endret 4. mai 2007 av Bellatrix Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 4. mai 2007 #5 Del Skrevet 4. mai 2007 Basilikum og tomat! og bruk mozzarellaost. Kjøp en sånn som ligger i vann, så kutter du den i små biter og strør den utover... pizzaen blir mye bedre med en gang du bruker mozzarella Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 4. mai 2007 #6 Del Skrevet 4. mai 2007 Fersk basilikum + timian! Og er enig i at du bør ha på mozzarella og tomat også. Det er nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blanca Skrevet 4. mai 2007 #7 Del Skrevet 4. mai 2007 Om du vil dra den litt videre, så er skarpe oster som gorgonzola og engelsk cheddar kjempegodt på tynn, italiensk pizza. Litt ristede pinje-kjerner og ruccola er egentlig alt man trenger i tillegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dront Skrevet 4. mai 2007 #8 Del Skrevet 4. mai 2007 Godt med blåmuggost også, f eks norzola (?), hvis man liker sånt. Da ville jeg droppet basilikumen, kanskje. Har lagd pizza med traktkantareller - de smaker såpass mye at det ikke trengs så mye krydder, bare litt salt og pepper. Løk gir også "kryddersmak". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Betsy Skrevet 4. mai 2007 Forfatter #9 Del Skrevet 4. mai 2007 (endret) Jøje meg... Så flinke dere er, da! Plutselig ble det fryktelig avansert for en liten stakkar som meg! Men nå har jeg i allefall fått masse inspirasjon! Endret 4. mai 2007 av Betsy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet 4. mai 2007 #10 Del Skrevet 4. mai 2007 Jeg liker faktisk litt cayennepepper og chilipulver på, jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cappuccino Skrevet 5. mai 2007 #11 Del Skrevet 5. mai 2007 For meg er gastromat et must. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 5. mai 2007 #12 Del Skrevet 5. mai 2007 Jeg liker å steke finhakket hvitløk i litt olivenolje i et par minutter, tilsette passata og litt salt, og la det koke en liten stund. Dessuten synes jeg at basilikum er uovertruffent på pizza! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå