Gå til innhold

Krydder til hjemmebakt pizza...


Betsy

Anbefalte innlegg

Skal bake hjemmelaget pizza i kveld, og trenger hjelp til hva slags krydder jeg skal bruke. Jeg vil lage "italiensk-aktig" pizza (ikke amerikansk), med i allefall hvitløk. Men hva slags annet krydder er godt på?

Og som overskriften sier, jeg vil ikke bruke vanlig pizzakrydder eller oregano...

Noen tips?

:smile:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk!

Skal testes.

Jeg er visst ingen racer på kjøkkenet!

:ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bellatrix

Bare hyggelig. Er ikke noen stor kokk selv heller, men pizza kan jeg. :)

Endret av Bellatrix
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Basilikum og tomat!

og bruk mozzarellaost. Kjøp en sånn som ligger i vann, så kutter du den i små biter og strør den utover... pizzaen blir mye bedre med en gang du bruker mozzarella

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fersk basilikum + timian! Og er enig i at du bør ha på mozzarella og tomat også. Det er nydelig! :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Blanca

Om du vil dra den litt videre, så er skarpe oster som gorgonzola og engelsk cheddar kjempegodt på tynn, italiensk pizza. Litt ristede pinje-kjerner og ruccola er egentlig alt man trenger i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt med blåmuggost også, f eks norzola (?), hvis man liker sånt. Da ville jeg droppet basilikumen, kanskje.

Har lagd pizza med traktkantareller - de smaker såpass mye at det ikke trengs så mye krydder, bare litt salt og pepper. Løk gir også "kryddersmak".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jøje meg...

Så flinke dere er, da!

Plutselig ble det fryktelig avansert for en liten stakkar som meg!

;)

Men nå har jeg i allefall fått masse inspirasjon!

Endret av Betsy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker faktisk litt cayennepepper og chilipulver på, jeg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest bada

Jeg liker å steke finhakket hvitløk i litt olivenolje i et par minutter, tilsette passata og litt salt, og la det koke en liten stund. Dessuten synes jeg at basilikum er uovertruffent på pizza!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...