Betsy Skrevet 4. mai 2007 #1 Skrevet 4. mai 2007 Skal bake hjemmelaget pizza i kveld, og trenger hjelp til hva slags krydder jeg skal bruke. Jeg vil lage "italiensk-aktig" pizza (ikke amerikansk), med i allefall hvitløk. Men hva slags annet krydder er godt på? Og som overskriften sier, jeg vil ikke bruke vanlig pizzakrydder eller oregano... Noen tips? :smile:
Betsy Skrevet 4. mai 2007 Forfatter #3 Skrevet 4. mai 2007 Takk! Skal testes. Jeg er visst ingen racer på kjøkkenet!
Gjest Bellatrix Skrevet 4. mai 2007 #4 Skrevet 4. mai 2007 (endret) Bare hyggelig. Er ikke noen stor kokk selv heller, men pizza kan jeg. Endret 4. mai 2007 av Bellatrix
Supraspinatus Skrevet 4. mai 2007 #5 Skrevet 4. mai 2007 Basilikum og tomat! og bruk mozzarellaost. Kjøp en sånn som ligger i vann, så kutter du den i små biter og strør den utover... pizzaen blir mye bedre med en gang du bruker mozzarella
Latee Skrevet 4. mai 2007 #6 Skrevet 4. mai 2007 Fersk basilikum + timian! Og er enig i at du bør ha på mozzarella og tomat også. Det er nydelig!
Gjest Blanca Skrevet 4. mai 2007 #7 Skrevet 4. mai 2007 Om du vil dra den litt videre, så er skarpe oster som gorgonzola og engelsk cheddar kjempegodt på tynn, italiensk pizza. Litt ristede pinje-kjerner og ruccola er egentlig alt man trenger i tillegg.
dront Skrevet 4. mai 2007 #8 Skrevet 4. mai 2007 Godt med blåmuggost også, f eks norzola (?), hvis man liker sånt. Da ville jeg droppet basilikumen, kanskje. Har lagd pizza med traktkantareller - de smaker såpass mye at det ikke trengs så mye krydder, bare litt salt og pepper. Løk gir også "kryddersmak".
Betsy Skrevet 4. mai 2007 Forfatter #9 Skrevet 4. mai 2007 (endret) Jøje meg... Så flinke dere er, da! Plutselig ble det fryktelig avansert for en liten stakkar som meg! Men nå har jeg i allefall fått masse inspirasjon! Endret 4. mai 2007 av Betsy
Tabris Skrevet 4. mai 2007 #10 Skrevet 4. mai 2007 Jeg liker faktisk litt cayennepepper og chilipulver på, jeg.
Gjest bada Skrevet 5. mai 2007 #12 Skrevet 5. mai 2007 Jeg liker å steke finhakket hvitløk i litt olivenolje i et par minutter, tilsette passata og litt salt, og la det koke en liten stund. Dessuten synes jeg at basilikum er uovertruffent på pizza!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå