Pasha Skrevet 4. mai 2007 #1 Del Skrevet 4. mai 2007 Tenkte at jeg skulle lage opp noen porsjoner med lasagne og putte i fryseren. Bør jeg da steke de ferdig på forhånd? Halvsteke de? eller bare putte de direkte i fryseren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest _Leela_ Skrevet 4. mai 2007 #2 Del Skrevet 4. mai 2007 (endret) Ingen ekspert her, men jeg pleide før å fryse ned lasagnerester. Da var den ferdigstekt. Skulle jeg lagd med tanke på å fryse så ville jeg stekt den nesten ferdig, så er det bare å varme den opp + la den få litt farve. Eneste som er kjekt er å passe på å tine den, synes det er lettere med et vellykket resultat da. Endret 4. mai 2007 av _Leela_ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scheherazade Skrevet 4. mai 2007 #3 Del Skrevet 4. mai 2007 Jeg synes det enkleste er å montere lasagnen med varm saus, la den stå på benken til den er kald, og så fryse. Lasagneplatene blir litt kokt av varm saus, og den blir sånn cirka halvstekt. Jeg har brukt 20-minutters plater. Lager du med plater som trenger lengre tid anbefaler jeg fortsatt å ikke steke den helt ferdig, lett at den blir litt tørr da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå