-hild Skrevet 3. mai 2007 #1 Del Skrevet 3. mai 2007 Kjøpte vaniljekesam i Sverige for noen dager siden, i den tro at den var lik den norske - og egnet seg til å dyppe eplebiter i. Men den er så søt, så det var ikke spesielt godt!! Noen forslag til hva jeg kan bruke'n til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huldali Skrevet 3. mai 2007 #2 Del Skrevet 3. mai 2007 Hva med å nøytralisere den med vanlig kesam? Altså blande inn vanlig kesam i den som er for søt til du har den smaken du ønsker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cata Skrevet 3. mai 2007 #3 Del Skrevet 3. mai 2007 Kanskje den kan lirkes oppi en vaffelrøre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 3. mai 2007 #4 Del Skrevet 3. mai 2007 Jeg kom over oppskrift på pannacotta av vaniljekesam på NRKs nettsider forleden, og vurderer å teste den ut selv på søndag. Her skal man bruke vaniljekesamen usøtet og tilsette skall og saft av lime, så da kan det kanskje passe med ekstra søt kesam i utgangspunktet? I tillegg kan du jo servere feks friske bær eller annet syrlig tilbehør til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toro Skrevet 3. mai 2007 #5 Del Skrevet 3. mai 2007 Den oppskriften hiver jeg meg på piaf. Men jeg tror jeg må smake på den kesamen først.. Ellers er jo vanlig pannacotta knallgodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-hild Skrevet 4. mai 2007 Forfatter #6 Del Skrevet 4. mai 2007 Tusen takk for svarene! Da skal jeg nok klare å få brukt kesamen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå