Gå til innhold

Vaniljekesam


-hild

Anbefalte innlegg

Kjøpte vaniljekesam i Sverige for noen dager siden, i den tro at den var lik den norske - og egnet seg til å dyppe eplebiter i. Men den er så søt, så det var ikke spesielt godt!!

Noen forslag til hva jeg kan bruke'n til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Huldali

Hva med å nøytralisere den med vanlig kesam? Altså blande inn vanlig kesam i den som er for søt til du har den smaken du ønsker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest piaf

Jeg kom over oppskrift på pannacotta av vaniljekesam på NRKs nettsider forleden, og vurderer å teste den ut selv på søndag. Her skal man bruke vaniljekesamen usøtet og tilsette skall og saft av lime, så da kan det kanskje passe med ekstra søt kesam i utgangspunktet? I tillegg kan du jo servere feks friske bær eller annet syrlig tilbehør til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den oppskriften hiver jeg meg på piaf. ;) Men jeg tror jeg må

smake på den kesamen først..

Ellers er jo vanlig pannacotta knallgodt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...