Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte vaniljekesam i Sverige for noen dager siden, i den tro at den var lik den norske - og egnet seg til å dyppe eplebiter i. Men den er så søt, så det var ikke spesielt godt!!

Noen forslag til hva jeg kan bruke'n til?

Videoannonse
Annonse
Gjest Huldali
Skrevet

Hva med å nøytralisere den med vanlig kesam? Altså blande inn vanlig kesam i den som er for søt til du har den smaken du ønsker.

Skrevet

Kanskje den kan lirkes oppi en vaffelrøre?

Gjest piaf
Skrevet

Jeg kom over oppskrift på pannacotta av vaniljekesam på NRKs nettsider forleden, og vurderer å teste den ut selv på søndag. Her skal man bruke vaniljekesamen usøtet og tilsette skall og saft av lime, så da kan det kanskje passe med ekstra søt kesam i utgangspunktet? I tillegg kan du jo servere feks friske bær eller annet syrlig tilbehør til.

Skrevet

Den oppskriften hiver jeg meg på piaf. ;) Men jeg tror jeg må

smake på den kesamen først..

Ellers er jo vanlig pannacotta knallgodt.

Skrevet

Tusen takk for svarene!

Da skal jeg nok klare å få brukt kesamen :tommel:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...