kitekatt Skrevet 29. april 2007 #1 Skrevet 29. april 2007 Har så mange lime liggende som snart blir dårlig...er det noen matretter jeg kan bruke de i? Helst middagsretter.
kitekatt Skrevet 29. april 2007 Forfatter #3 Skrevet 29. april 2007 Du kan jo alltids lage mojitos ← hihi, ja de var handlet inn til drinker, men brukte ikke alle De holder ikke til neste helg for å si det slik
Chelsea Skrevet 29. april 2007 #4 Skrevet 29. april 2007 I thaimat! Men når jeg tenker meg om bruker jeg vel kanskje bare en hvis jeg lager f.eks. kylling i grønn karri og hvis du har mange hjelper vel ikke det... Du kan jo dele i skiver og bruke i vannmugga for litt smak? Jeg har fått servert hjemmelaget limesorbet hos noen en gang, veldig friskt og godt, men har dessverre ikke laget det selv så vanskelig å anbefale oppskrift. Uff, dette hjalp visst ikke så mye dette
Gjest =tentacle= Skrevet 29. april 2007 #5 Skrevet 29. april 2007 De kan skjæres i skiver, fryses og brukes som isbiter senere.
kitekatt Skrevet 29. april 2007 Forfatter #6 Skrevet 29. april 2007 De kan skjæres i skiver, fryses og brukes som isbiter senere. ← Det var lurt Har så mange..
Gjest Pax Skrevet 29. april 2007 #7 Skrevet 29. april 2007 Limekake. Har ingen oppskrift, men finn en oppskrift på sitronkake, og bytt ut med lime.
Hobgoblin Skrevet 30. april 2007 #8 Skrevet 30. april 2007 Jeg har sett en oppskrift på saltede sitroner. Da skulle det vel være mulig å salte lime også? Det er visst vanlig som tilbehør til diverse tagineretter, men jeg har ikke prøvd å gjøre det selv. Oppskriften jeg så, var i en Jamie Oliver-kokebok, men google kan sikkert hjelpe deg...
Drua Skrevet 30. april 2007 #9 Skrevet 30. april 2007 http://www.detsoteliv.no/searchresults_oth...uppe.php?id=743
Gjest bada Skrevet 30. april 2007 #10 Skrevet 30. april 2007 Jeg ville ha laget meksikansk mat, og servert pico de gallo og guacamole til (oppskrifter til begge finnes f.eks. her. Jeg bruker dessuten litt olje, salt og ørlite sukker i pico de gallo).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå