prinsessa Skrevet 27. april 2007 #1 Del Skrevet 27. april 2007 Hei! Har noen flintastek i fryseren som er fra juli i fjor. Kan man tine de og spise de nå? De er vakumpakket. Hadde først tenkt å kaste de men tenkte kanskje det går ann og spise de, har nemlig veldig lyst å grille flintastek, nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 27. april 2007 #2 Del Skrevet 27. april 2007 Hva slags type fryser har du, er det en skikkelig dypfryser eller en kjøleskapsfrys? Egentlig har jeg ikke peiling, men om det ikke er en skikkelig dypfryser er den nok ikke spiselig i all fall. Det går vel uansett ann å tine den og kjenne på konsistens og lukt på den, kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elfrida Skrevet 27. april 2007 #3 Del Skrevet 27. april 2007 Det spørs litt hvor mye fett det er på, for det er fettet som holder seg dårligst i fryseren. Jeg ville ha tint opp og luktet på det. Lukter det friskt er det sikkert helt greit å bruke det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
prinsessa Skrevet 27. april 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 27. april 2007 Har kjøleskapfryser. Får ta det opp og se hvordan det lukter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimselot Skrevet 27. april 2007 #5 Del Skrevet 27. april 2007 Hvis det er svinekjøtt med fett, er fettet sikkert blitt harskt. ( litt gult når du tiner det). Kjøtt uten flesk, holder seg gjerne ett år. Men det kommer an på innpakningen. Laks kan holde seg (laks er fettrikt) i ett år, hvis det er pakket på riktig måte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå