Litt Lost Skrevet 25. april 2007 #1 Skrevet 25. april 2007 Jeg er helt grønn når det gjelder matlaging, hver gang jeg skal koke pølser ringer jeg til sambo for å få instrukser... Nå tenkte jeg at jeg ikke skulle ringe han. Jeg skal da klare å steke dette. Vet det blir godt stekt i smør. Blir det like bra i olje? Bør jeg steke det hver for seg eller sammen? Innbiller meg at løken trenger lengre steketid? *overbeviser meg selv om at det ikke finnes dumme spørsmål*
Gjest bada Skrevet 25. april 2007 #2 Skrevet 25. april 2007 Det blir også veldig godt hvis du bruker olje. Jeg ville stekt dem hver for seg: løken på forholdsvis svak varme (hvis det da ikke er brunet løk du skal lage), og soppen på mye sterkere varme.
dront Skrevet 25. april 2007 #3 Skrevet 25. april 2007 Jeg pleier å steke dem sammen, men soppen trenger lengre steketid (inneholder mye vann som skal ut) - jeg pleier å ta oppi løken når det ikke kommer mer vann ut av soppen og den begynner å bli gyllen. Da tilsetter jeg gjerne litt mer smør eller olje også - egentlig kan mye sopp bare "tørrsteke" inntil vannet er ute. Best kontroll og mindre risiko for svidd løk får du selvsagt om du steker dem hver for seg.
Litt Lost Skrevet 26. april 2007 Forfatter #4 Skrevet 26. april 2007 Tusen takk for hjelpen! Jeg fikk middagen i stand, stekte soppen litt først og hev deretter løken oppi. Brukte olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå