Thomasine Skrevet 21. april 2007 #1 Del Skrevet 21. april 2007 Har fått en pakke med Splenda. Tenkte jeg skulle lage en sjokoladekake med den i morgen. Bytte ut sukkeret med Splenda. Noen som har erfaringer og evt. tips til meg...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhiakath Skrevet 21. april 2007 #2 Del Skrevet 21. april 2007 (endret) Sjokoladekake m/Splenda 3 egg 14 ts splenda 50 g margarin 50 g siktet spelt 4 ss kakaopulver 3 ts bakepulver Pisk egg og splenda til eggedosis. Smelt smøret og ha smøret oppi eggedosisen. Hell oppi alt det tørre og pisk til det blir klumpefri. Sett den i ovnen i midten. Stekes på 160 grader i 20 til 30 minutter. Det var den eneste oppskriften på sjokoladekake jeg fant med Splenda. Men du kan jo bare erstatte sukkeret med Splenda i den kaken du vil lage? Skal du ha 1 dl sukker i oppskriften så bruker du bare 1 dl Splenda, da sukker og Splenda har samme søtningseffekt på volum. Derimot har de ikke det samme på vekt, og 100 gram Splenda søter like mye som 1 kg sukker. Når det er sagt, så gir Splenda en annen smak på kaken enn sukker gjør, fordi søtningmiddel i seg selv gjerne har en litt annen smak enn sukker. I USA har de en type Splenda som er spesielt regnet på baking, men jeg vet ikke om det er den som har kommet til Norge? Endret 21. april 2007 av Rhiakath Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemon Skrevet 22. april 2007 #3 Del Skrevet 22. april 2007 Kan man bytte ut smöret med mager kesam? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhiakath Skrevet 22. april 2007 #4 Del Skrevet 22. april 2007 Prøv deg fram, det går som regel greit, med mindre smøret er en viktig del av kaken. I den oppskriften jeg har skrevet ned her så er det ikke så stor del at det skulle ha noe å si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Borghild Skrevet 23. april 2007 #5 Del Skrevet 23. april 2007 Noen som har smakt sjokoladekake med Blenda? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 24. april 2007 Forfatter #6 Del Skrevet 24. april 2007 Prøvde en oppskrift jeg fant på nett med Splenda... Den gikk rett i søpla!!! Den så ut som en kuruke, og smakte altså Ikke så ofte jeg spiser kaker, da skal jeg i alle fall kose meg når jeg kan... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå