dront Skrevet 19. april 2007 #1 Del Skrevet 19. april 2007 Vi har en ganske stor bit sellerirot som bør brukes ganske snart, og jeg tenkte å lage noe moste greier. Hva slags kjøtt kan det passe til? Eller fisk? Og hva er egentlig forskjellen på stappe og puré..? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 19. april 2007 #2 Del Skrevet 19. april 2007 Jeg moser alltid en stor bit sammen med potene i potetmos. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 19. april 2007 #3 Del Skrevet 19. april 2007 Jeg synes det passer til absolutt alt av kjøtt og fisk, men særlig til fisk og lyst kjøtt. Forskjellen mellom stappe og puré skal jeg holde meg unna, det er litt for avansert for meg. (Jeg vet imidlertid at de av og til blir brukt om hverandre.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dront Skrevet 19. april 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 19. april 2007 Så bra at det passer til alt :-) Oppskriftene jeg fant (i Schønberg Erkens kokebok) var uten melk, det er også bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 20. april 2007 #5 Del Skrevet 20. april 2007 Kjempegodt å blande selleripure inn i kokte grønne linser, server lune med feks stekt fisk , scampi og kamskjell... Supergodt med selleripure til vilt og..nammnam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå