Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har en ganske stor bit sellerirot som bør brukes ganske snart, og jeg tenkte å lage noe moste greier. Hva slags kjøtt kan det passe til? Eller fisk? Og hva er egentlig forskjellen på stappe og puré..?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg moser alltid en stor bit sammen med potene i potetmos.

Skrevet

Jeg synes det passer til absolutt alt av kjøtt og fisk, men særlig til fisk og lyst kjøtt. Forskjellen mellom stappe og puré skal jeg holde meg unna, det er litt for avansert for meg. (Jeg vet imidlertid at de av og til blir brukt om hverandre.)

Skrevet

Så bra at det passer til alt :-) Oppskriftene jeg fant (i Schønberg Erkens kokebok) var uten melk, det er også bra.

Skrevet

Kjempegodt å blande selleripure inn i kokte grønne linser, server lune med feks stekt fisk , scampi og kamskjell... Supergodt med selleripure til vilt og..nammnam

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...